打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
係囉-.-我都想問下,點解我玩其他唔係你代理既game,都(改)既問題,完全係跟反原本既設定,但係你就一改再改,搞到本來好公平既game鏌到唔公平,某方面有優勢既你改到佢癈,癈既因為優勢冇左而勁,刀手有刀手勁,槍又有佢既勁,暗都有,拳劍弓都有
點解?你要做埋d咁唔公平既事,你改癈遠距既職,只係睇到表面既事,但係到左後期,大家高lv晒,遠系一擊係3,冇加力邊有一擊,近呢,就下下一擊,就算冇攻,一擊一下成兩倍多,洗乜強裝@@?而連邋系最有優勢既[[距離]]你都改癈佢既攻擊,咁我地第時玩咩野?同d刀佬槍佬劍佬玩手指?慢慢俾拳暈到死@@?你自己諗下啦雲起
回復 支持 反對

支持~~~
回復 支持 反對

我...個gm正一係白痴仔+好q仆街
回復 支持 反對

Originally posted by satanalhk at 2006-5-7 20:08:
仲有ar,我而家好憎雲起cut左無相3個分流lor~~
攪到大把人jam住係鄭州同秦密室~~!!
點樣up lv ar~~!!雲起你一係俾番5個分流,
一係就開多幾個秦密室2,3.........
如果唔係點升lv ar雲起~~!!!
再者,我要投訴d槍 ...

其實...
我地d槍都係比弓搶ga~~
你係要話槍~~
你又唔話弓~~
弓又範圍大過槍~~
你係都投訢弓先la~~(F)(F)(F)
回復 支持 反對

有無攪錯........隻碟咁易屈爛既
回復 支持 反對

改刀攻!!!改勁佢!!
回復 支持 反對

今次做得好過分,改左野又唔話比玩家知

成日改,成日改,遲早隻game比你改衰,我又想問點解人地japan,korea 又唔洗改呢?

點解你係都要改啊??係唔係手痕,冇野做,係就諗多d為玩家設想既野啦,吸引多d玩家

唔係成日出新野屈人錢,你隻game冇人玩,你出幾多新野都冇用啦,出d野又冇乜用,又屈

錢,你係就出 d 真係有用d la ,咪搞到d玩家對你間代理公司愈來愈失望先得ga.

我覺得你地真係要反省下,如果唔係只搞到雲起個名臭晒,代理既其他game都冇人玩

,再咁下去,你間公司等執,做番個為玩家設想既好代理啦!!

[ Last edited by ahalfmoon on 2006-5-25 at 08:43 AM ]
回復 支持 反對

社會上人人都有壓力,你有壓力,玩家又有壓力,人係生活上有好多壓力,d人都係玩pk黎發洩下姐,d經濟值難升到乜咁,大家心知肚明啦,而家乜都又改,遲d你隻墨香又收得皮,仲有啊,玩拳仲廢過玩弓啊,唔好玩話玩弓廢啊
回復 支持 反對

1.投訴d要錢既item太有用!
果d俾左好多真錢去買符抽卡既人勁過我呢個冇俾過真錢去玩既人
2.投訴墨魂訣出寶機率太低!
我買一張墨魂訣都抽唔中100萬技能點箱
3.投訴d怪太勁!
我得12級走去黃河灣俾怪圍死
4.投訴合成機率太低!
我組合得1級,組合29級武器衝左幾次都爆!
5.投訴千金袋開錢機率太低!
我開左1個都中唔到1千萬
6.投訴掉寶率太低!
我打左2分鐘怪都打唔到綠字裝
7.投訴經驗太難升!
我玩左1粒鐘,由1級去20級都升唔到!
8.投訴物價太高!
我已經做左2次任務都賺唔夠錢買把最勁既武器
回復 支持 反對

Originally posted by mdasaki at 2006-5-25 16:50:
1.投訴d要錢既item太有用!
果d俾左好多真錢去買符抽卡既人勁過我呢個冇俾過真錢去玩既人
2.投訴墨魂訣出寶機率太低!
我買一張墨魂訣都抽唔中100萬技能點箱
3.投訴d怪太勁!
我得12級走去黃河灣俾怪圍死
4 ...

我發現你係到玩緊野喎
12級走去黃河灣俾怪圍死<~~~~~~~~~~一兩隻都殺到你啦無聊
投訴墨魂訣出寶機率太低! <~~~~~~~~比你張張中100萬好唔好
投訴經驗太難升<~~~~~~~~~~~比你1日去到40lv好唔好
投訴物價太高!<~~~~~~~唔識講
.投訴千金袋開錢機率太低!<~~~~~~~~~~~比個個個中好唔好啊

不過而加佢改抵晒d掉寶率真係有d問題
重有啊雲起你很搞點個卡血未啊
回復 支持 反對