打印 上一主題 下一主題
收起左側

劍術討論區

關閉 [複製鏈接]
月津迷x,遠距離技
三燕投林,我8-9lv時,一招扣千年222滴血
回復 支持 反對

用劍有咩好?
回復 支持 反對

d人話劍好廢我唔覺!!!
我成日同人p我都win!!!
我係墨魂ser
24lv劍叫神劍子!!!
回復 支持 反對

大家好ar~~~^^
我本人就係玩劍既~~~
開頭好似好難玩禁,其實佢係好勁嫁~!!
點解呢?因為你到左30lv之後,有一招技叫「真蒼松迎客」
呢一招野呢~~~(如果你係每lv4力禁升既話)可以一下秒殺人(即pvp),
又打得幾遠,又打怪打得大範圍,實在係「勁」ar~~!!!

而大家如果係玩劍,新手個陣一定都要學蒼松迎客,因為劍開頭得呢招可以打多體,唔似其他系別,有2招多體技,而且劍招一般距離短,好難引怪(唔去到30lv你都唔駛引禁制,要引你就慢慢行喇= =)我諗呢個就係劍開頭難玩之原因與缺點

至於劍點升先勁呢?當然玩力劍喇~~~~姐係每個lv4力or3力禁升,清怪好快~~
不過其實你可以玩體劍既,只係得個大防而無咩攻,開頭個陣你玩得辛苦d0羅,
不過之後體劍會安全d,事關之後d怪都幾大力,無禁易死既

而之前有人提到話要學月迷律度,又話三燕技林,我覺得月迷係for pk嫁(打得好短距離,好在呢招出得快又一下過又大力,所以pk好d),至於引怪,用三燕la(我成日用呢招去引怪,因為一下穿過隻怪,好過你行ar~~!!)你可以用呢招好似玩波子棋禁,逐隻逐隻穿過去(引緊個陣就唔會俾怪打^^),引埋一堆之後用蒼迎清怪,呢個方法已經係劍開頭最好升既方法~~

其他個2招----浪子回頭同附骨之蛆,好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢好廢,唔駛學,學左曬$$曬位~~~~

以上係我玩劍既心得,如果你覺得我有講既地方,你可以提出
回復 支持 反對

Originally posted by satanalhk at 2006-4-23 20:49:
大家好ar~~~^^
我本人就係玩劍既~~~
呢一招野呢~~~(如果你係每lv4力禁升既話)可以一下秒殺人(即pvp),
又打得幾遠, ...

咁我快d升先 @o@ 只學左蒼松=
回復 支持 反對

我想問其實如果學哂月迷律度同三燕技林會唔會好d 呢
一招pk好,一招引怪好
本人正係到煩緊學邊招好?
有冇人可以俾d意見我呀?
回復 支持 反對

我+到42心冇+  跟住+全力  
因為有eq ...eq會幫我+血果d
回復 支持 反對

Originally posted by 裂空.小龍 at 2006-4-23 21:22:
我想問其實如果學哂月迷律度同三燕技林會唔會好d 呢
一招pk好,一招引怪好
本人正係到煩緊學邊招好?
有冇人可以俾d意見我呀?

三燕技林會好d,單p弓手會好有用
回復 支持 反對

有冇人知幾級壓等啊?
回復 支持 反對

Originally posted by satanalhk at 2006-4-23 20:49:
大家好ar~~~^^
我本人就係玩劍既~~~
又打得幾遠, ...

同意呀∼∼
但係三燕飛得好近=  =
回樓樓樓上
有得壓等你兩招都學啦
to樓上:
21lv換左裝打女醜壓等或17lv打羅羅
回復 支持 反對