打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 要片炸MA 我地都有 我地都大把去片

回復 10# dolphin413

你過黎打天下囉
回復 支持 反對

有時人地擺片上黎
跟住有某族就話成日選D三更半夜先黎偷襲既片
但睇落人數其實就平均,數落仲要多拍片者果邊幾件添
咁呢樣野係怨咩呢?我知啦,一定係怨時間唔岩!凶時啊
回復 支持 反對

有時人地擺片上黎
跟住有某族就話成日選D三更半夜先黎偷襲既片
但睇落人數其實就平均,數落仲要多拍片者果邊 ...
madao 發表於 9-3-2014 00:14

條片實力好五平均咩 五覺WO 你先入為主炸 定你班狗眼殘呀
回復 支持 反對

有唔少正片睇@@
回復 支持 反對

唔好意思,我唔係評論呢條片,我只係反駁誇時代既論點姐
係你贏就係你羸,我唔會好似你地咁,輸都仲要搵藉口遮遮掩掩,睇劍帝就知啦
咁講返少少關於條片啦,見親你地放既片全部都係大型戰,俾我感覺你地只係人多先識打架,人少...?
睇黎係你自己腦殘,唔關人眼唔眼殘事
同埋如果你覺得我係狗既話呢,對我既稱謂就用你,因為如果咁講,你自己本身就係一隻大狗,南SER出晒名既跟護主犬
人地叫你做咩就做咩,點條死路俾你行都照行,真係唔知點評論你好
回復 支持 反對

回復 15# madao

打交幫 打交唔糸為左打大交架咩 唔通偷襲先糸主流
回復 支持 反對

天龍呢隻GAME係好多唔同地方都有代理
咁我想問下,有任何一個地方都有列出一個定義係針對打架幫嗎?
有無研究報告,官方聲明話打架幫一定只係為打大架?
最重要係我無否決打大架呢樣野,只係提出質疑佢地係人少時候會點姐
莫非因為你地俾人偷襲既時候,你地果一方既傷亡數字次次都好肉酸,有違你地既宗旨"我們戰魂永遠是最強",所以就好討厭甚至唔承認偷襲係打架幫既一種玩法?
回復 支持 反對

但你地d片次次都糸偷襲呢 整番幾套打大交咪即刻無聲出囉
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 12# madao
拍得片緊係做足哂準備集定哂人 唔通拍住自己個邊點樣輸? 如果經常羸個邊次次羸都拍片咁咪好唔得閒?
仲有有時打交除左講人數之外石頭都好重要, 2隊6石vs3隊3石 你估邊面羸?
回復 支持 反對