打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《天龍八部2》玩家對移民計劃意向投票

我認為gm 賠9999金已經比多左,有商店既人恃住初期出得起錢買掌櫃,壟斷左商店n個月,令無店既人賺 ...
梁山伯! 發表於 1-6-2013 13:10

邊個話有錢賺GA?!
我10幾個商會用黎擺野咋,而家有鬼人喺商會買野咩,我跑商D錢進貢哂D商會咋,唔好以為商會有錢賺
回復

被迫移民的ser會點呢!? 物價張會大幅下跌 個個要錢不要貨 (聽說有ching有16個商會 若你是他....你會點做?)
chingccs 發表於 5-6-2013 17:25

我就喺有16個商會果個啦

答案就喺:佢比唔到個好D既處理方式,而決定合SER的話,我就去消委會吊7佢
香港唔同大陸,香港仲有消委會幾做到野下.

之後就唔玩,大不了轉玩大陸ser,睇GameOne點賺我d錢

回復

一早就應該清空曬d商會啦. 10間有8間商會的主人.都冇玩天龍的.. 霸住個商會又唔on..又冇么野放系入面. 就算你有商會入面有野.. 你放得出咩? 個ser甘小人.死霸難罷  霸住個商會托? 就算你有 10間 商會. 你覺得有人會系商會買你d野咩?..有 就有 不過  100件你有 90件都冇人收. 收收埋埋d垃圾放系商會做咩?  等距毆臭? 一個人要甘多商會做咩?  你用得曬入面d野咩?  你入面d野有人收咩? 你好多野都好值錢咩? 件件都系得d垃圾裝備 。有幾件系真系有用 系勁嫁? 系勁你都 用喇叭放啦. 100件入面先得   4  到 7件算系 看得上眼的  。果幾件你米自己拿出黎羅. 真系唔明 霸住個商會托.
647948681 發表於 6-6-2013 18:44

以你既論點只會令我地覺得你係新手!
1) 10間有8間商會的主人.都冇玩天龍的.. 霸住個商會又唔on..又冇么野放系入面.

你知唔知長期無on,個商會會扣金,會汁粒你知唔知?! 點會有人長期無on而個商會長比人霸呢?!

2)就算你有商會入面有野.. 你放得出咩? 個ser甘小人.死霸難罷  霸住個商會托? 就算你有 10間 商會. 你覺得有人會系商會買你d野咩?

我一早講左而家既商會係蝕gala, 我地收商會既原因喺我地成日抽蛋+轉盤,所以用黎擺野放便d,你唔抽蛋又唔轉盤明條j咩?!

3)一個人要甘多商會做咩?  你用得曬入面d野咩?

我實用到ga,吹咩?! 得閒整d95星寵套比d分身企下城,又如何?! 邊個同你講我地得一個ac?!我地閒閒地10個8個ac啦,講緊4石以上既ac

4) 真系唔明 霸住個商會托.

你亞媽真金白銀買左層樓,唔用黎住又唔租比人,政府係唔喺可以del你層樓同d傢私?!

我地無打算阻住合ser,我其實都唔知幾想合ser,不過因為要合ser而要我地d玩家有捐失就絕對唔得囉.

舉例game而家話1個ser只限有10粒重樓,你有一粒,不過你係移民ser唔係目標ser已經有10粒啦,而將要del你果粒重樓,咁得唔得呀?!

GameOne話加唔到商會上限,加元寶得啦掛,比返等值既元寶咪得囉,game1 都7下7下既,又唔喺叫佢比錢.比左元寶咪解決件事囉.

比左之後再出粒靚既轉蛋,一陣間d人就用哂啦...咪又喺要再入點.

送你一句:別站在你的角度看我,我怕你十輩子也看不懂!!!

回復

回復  長政
我好贊成呢個玩家GE講法,本人喺北服,唔算1個無人玩GE SER, 無出現各位所講難招人刷野GE情況 ...
s020052 發表於 6-6-2013 21:13

北ser重樓玉同介分別幾錢
回復

回復  乂云
北服重樓玉 公價萬5,但如果要人放,起碼要萬7-8 先有人放,當然重樓介同鏈就更加貴 ...
s020052 發表於 6-6-2013 21:17

王ser都有價無貨- -"
回復

王ser都有價無貨- -"
乂云 發表於 6-6-2013 21:18

合左SER同人萬5收都未必有人肯放,所以3分之1價錢唔成立
回復