打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [新增紫色字內容,19/10]歡迎討論現今樂古cso風氣和管理

..............

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
馬倫 -10 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

而家講緊肖像權,唔好講其他,同埋唔關你事,唔好插咀,你想挑起罵戰,歡迎^^ ...
legotoysaa 發表於 20-10-2012 21:56

1. 我只係將我所知既表達出黎,你唔明我都無野好講2. 我有唔需要向政府申請既言論自由,點解唔可以加入討論,我又唔係唔理性
3.我表示無意挑起罵戰
回復 支持 反對

1. 我只係將我所知既表達出黎,你唔明我都無野好講2. 我有唔需要向政府申請既言論自由,點解唔可以加入 ...
Killer104 發表於 20-10-2012 22:32

點講呢,小弟認為此事情跟言論有無自由就唔關事
而家好明顯有2方互相唔妥,有火藥味
係呢個時候介入,會極度容易挑起火頭...
所以,呢個時候比較適宜當對方無到,當睇唔到對方既帖...

就當小弟求求你,放過我呢個帖..

始終,各方堅持己見,大家都要面子,硬碰硬地對沖,真的毫無意義..
回復 支持 反對

1. 我只係將我所知既表達出黎,你唔明我都無野好講2. 我有唔需要向政府申請既言論自由,點解唔可以加入 ...
Killer104 發表於 20-10-2012 22:32

本人無意跟你討論,如閣下有意見可獨立發表,
而無需要引用我,謝謝!
回復 支持 反對

受到警告 155#

回復 154# legotoysaa

無理據就想扮自己受委屈、讓人咁大條道理落台 唔錯wo 唔好扮謙讓, 根本自己就理虧 呢招叫「金蟬脫殼」? 自己有錯就認啦,卑人踢爆左又乘機退出 so sad "本人無意跟你討論,如閣下有意見可獨立發表,
無需要引用我,謝謝!"  點解要加個"而"呢?

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
馬倫 -20 引起罵戰/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 156# 倉井影

而家佢用住有我相做簽名啊有冇諗清楚架你 人地未經當時人允許而擅自將其照片作為私用他人已經可以出律師信告佢 係咪好過份先而家?
回復 支持 反對

點講呢,小弟認為此事情跟言論有無自由就唔關事
而家好明顯有2方互相唔妥,有火藥味
係呢個時候介入 ...
倉井影 發表於 20-10-2012 22:39

你參考返個引用就知點解我會咁特別去講話我有言論自由
回復 支持 反對

本人無意跟你討論,如閣下有意見可獨立發表,
而無需要引用我,謝謝!
legotoysaa 發表於 20-10-2012 22:51

引用係方便人地睇
回復 支持 反對

引用係方便人地睇
Killer104 發表於 20-10-2012 23:38

我清楚明白,但請你勿引用我,引用令我感覺到騷擾,希望你明白!
回復 支持 反對

回復  legotoysaa

無理據就想扮自己受委屈、讓人咁大條道理落台 唔錯wo 唔好扮謙讓, 根本自己就理虧  ...
furball111 發表於 20-10-2012 23:20

我不想跟你再罵戰了,因為罵戰會被扣分,我不想再被扣分了,謝謝
回復 支持 反對