打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 原來永久左輪冇用的

認真你就輸啦
高登好差咩?
唔可以話好差,只系見仁見智
如果你覺得001系好差既,我諗你更差
001系表情
再加 ...
星月仔 發表於 26-9-2012 09:57 PM

一開始我講巴哈版係因為你自己唔信我講既野,我先叫你上去睇睇
    而你答番我既語氣一開始已經有問題,無啦啦答我咩001?我而家想知001係乜咩?
    你以為你學我咁講你自己就冇錯?
    而家分別係你想知點解有人中2把永久槍,叫我俾圖,
    但係個帖係我幾個月之前睇到,我俾唔到link你,好心叫你上去搵搵,
    你就答我;E嫁系你UP出黎,UP完唔洗放圖?真系得個UP
    大佬,唔通我要記住我幾個月前睇過既帖?合理嗎?
    重有,你同我講叫我上高登,你講呢句野本身已經有問題
    我叫你上巴哈都係上CSO版,你講001同叫我上高登而2樣野同cso有咩關係?
    而且你自己講完001又叫人去搵,意義何在
    一開始你答我果個noT photo no talk,你話學我,點樣證明你學我/我同你講過,你又有圖咩?
回復 支持 反對

煩請閣下應真以及理解我每一句子
那請問閣下
我在那個文字裡有 宣揚 及 炫耀 自己有過該論壇?
證句?
誰說 ...
星月仔 發表於 27-9-2012 01:40 PM

一開始是那位人先提起別的論壇

我再講多次,原因係你自己想知我講既野係真定假我先叫你上去睇睇
    但係你自己講左d野,問人地明唔明,又叫人上去高登吹水版到睇睇
    2件事好明顯係有分別
回復 支持 反對

左輪呢個應該係比較特別= =""?
正常你有永久
解碼唔會再抽中架wo..... (bingo例外)
回復 支持 反對

好明顯係bug,中左你稍後會發現自動同件永久合併,稍後向gamania反應問題
回復 支持 反對

我再講多次,原因係你自己想知我講既野係真定假我先叫你上去睇睇
    但係你自己講左d野,問人地 ...
ZoMble乂幻月 發表於 27-9-2012 14:27

九唔搭八
睇清楚我引用邊個
"咪下下都要人俾圖你,唔識自己搵?"
你好野WO
你自己語氣差重要強詞奪理
你真系以為自己強詞有理咁?
再講一次,勿筆戰
回復 支持 反對

九唔搭八
睇清楚我引用邊個
"咪下下都要人俾圖你,唔識自己搵?"
你好野WO
你自己語氣差重要強詞奪理
你真系 ...
星月仔 發表於 27-9-2012 05:00 PM

吹到我強詞奪理lo
   係我見到你果句not photo no talk,後面重要加個(學你咋)我先咁火
   無啦啦學我D咩,我有講過D咩俾你學??
   重有我岩岩係回你果句"一開始是那位人先提起別的論壇"
回復 支持 反對

吹到我強詞奪理lo
   係我見到你果句not photo no talk,後面重要加個(學你咋)我先咁火
   無啦啦學我 ...
ZoMble乂幻月 發表於 27-9-2012 17:44

睇短訊啦
講佐又問
都唔知你系咪有跳讀功能
回復 支持 反對

睇短訊啦
講佐又問
都唔知你系咪有跳讀功能
星月仔 發表於 27-9-2012 06:22 PM

除左 答錯野+話我理解能力+EQ 低,你重講左d咩?
    叫人睇短訊自己又答錯野,笑料
回復 支持 反對

除左 答錯野+話我理解能力+EQ 低,你重講左d咩?
    叫人睇短訊自己又答錯野,笑料 ...
ZoMble乂幻月 發表於 27-9-2012 18:28

用短訊覆 就短訊 覆啦 SB
呃帖就去吹水區
咪再離題
你自己做錯,我先讓你一步,你重得串進尺
回復 支持 反對

用短訊覆 就短訊 覆啦 SB
呃帖就去吹水區
咪再離題
你自己做錯,我先讓你一步,你重得串進尺 ...
星月仔 發表於 27-9-2012 06:37 PM

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4393486&;extra=&page=3
    唉 唔想講啦
    如果你係因為我22樓問你果句野就可以搞到你咁激氣既話 係邊個EQ低 我就唔多講啦 廢事哂氣
    =筆戰完畢=

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
閃靈* -40 引起罵戰,請注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對