樓主: xDeViLkissi剎
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`` [TEAM KRINK]招募一切有意進軍CSGO既玩家

steam got5?55(up f.1)
AKB渡辺麻友 發表於 22-8-2012 21:05

玩得steam既.都知大把人pro過佢..如果你咁都可以話佢cheat.你就真係見識小~_~
回復 支持 反對

回復 57# AKB渡辺麻友

第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地team同你地got, 咁輸贏一睇就知啦, got黎做咩尼?(輸左你又人廢, 又話點解系steam咁廢, cso一定系cheat 之類^^)

第二,貴團點解唔嘗試去問本團拎demo呢? 如果你地睇完demo都覺得佢係cheat既話...幫唔到你, 某程度上你睇野真系有d問題。

第三,如果你地輸左就話人cheat, 贏左就話人nub。咁同你打都冇乜意思...你都無乜生存價值...

*(睇開d啦小朋友...哩個世界上大把人pro過你=] )*我地絕對唔系驚同你steam got5^.^ 約個時間(如果你真系咁固執我都冇野講...)
回復 支持 反對

回復 61# AKB渡辺麻友

原來你...系眼殘+腦殘.....   第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地team同你地got, 咁輸贏一睇就知啦, got黎做咩尼?(輸左你又人廢, 又話點解系steam咁廢, cso一定系cheat 之類^^)

你既回覆: 回應一 STEAM冇CHEAT先叫你STEAM GOT5, STEAM同CSO冇分別?彈道都唔同啦KAI 子

睇唔睇到...你先系9唔搭8....
   仲有...demo睇唔到cheat咁demo黎托_? 第2,其實系你唔識睇cheat, 唔系睇唔到cheat=)
回復 支持 反對

睇唔到人地用掛,但係睇得出人地有冇開掛-.-
komarco 發表於 23-8-2012 16:07

一語中的...<唔知有冇錯
回復 支持 反對

CSO NAME 金龍王
AKB渡辺麻友 發表於 23-8-2012 20:19

未見過你 sor.
回復 支持 反對

push~~~~~~
回復 支持 反對

push~``