全面滿足~「香港辣椒CT Card」港台正式通用

查看數: 3436 | 評論數: 14 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 16-7-2012 19:39

正文摘要:

全面滿足~「香港辣椒CT Card」港台正式通用

回復

漫筆 發表於 20-8-2012 13:21:32
宇智波鼬 發表於 19-8-2012 20:02:07
=.=我的意思是儲點的位置錯了
漫筆 發表於 18-8-2012 21:34

如閣下有時間可以發個教學POST,我會贈送樂點
宇智波鼬 發表於 19-8-2012 19:59:32
我入唔到   實體CT 同I-CT都入唔到,,
交易處理中果個視窗LOAD好耐 跟住就無左  但又無話唔成功,係個系統 ...
sk_tsui 發表於 19-8-2012 00:44

關於點數既問題要盡快同官方講,去會員中心既線上回報
sk_tsui 發表於 19-8-2012 00:44:37
我入唔到   實體CT 同I-CT都入唔到,,
交易處理中果個視窗LOAD好耐 跟住就無左  但又無話唔成功,係個系統有問題定咩
漫筆 發表於 18-8-2012 21:34:06
=.=我的意思是儲點的位置錯了
宇智波鼬 發表於 18-8-2012 21:20:58
我係ok買左張實體CT卡後根據板主的方法入點...但不成功!
其實要一開始登入後在右上方你的用戶名下的儲值點 ...
漫筆 發表於 18-8-2012 20:45

係要登入先入到點...唔登入又點入呢
漫筆 發表於 18-8-2012 20:45:06
我係ok買左張實體CT卡後根據板主的方法入點...但不成功!
其實要一開始登入後在右上方你的用戶名下的儲值點數...按下去..才能增值實體CT卡!
漫筆 發表於 17-8-2012 21:57:17
thx~
宇智波鼬 發表於 17-8-2012 19:49:00
版主有冇買過?OK/7仔 有冇?
漫筆 發表於 17-8-2012 13:44

冇買過,你可以去OK/7仔問下,只要係實體卡就入到
快速回復 返回頂部 返回列表