打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 求英文好名

peactre
回復

EscapingFate
GigaLethal
NoMercy
DragonSlayer
TargetING
NeverAbandon
FeverSlayer
Mystery
SecondTheNone
NeverLose
HandledVictory
RescueR
回復

ToWaNoQuOn(永久之久遠)
FrEeZinG(零度戰姬)
BeeLzEbuB(惡魔奶爸)
DraGoNcRiSiS(龍之界點)
SupErNaTuRaL(邪惡力量)
CuBeCurSeO(C3魔方少女)同下
iNnOcEntSky(我們沒有翅膀)個名太長 我cut左一半
ScaRleTaMmO(緋彈的亞莉亞)同上
StEiNsGatE(命運石之門)
BaKuMaN(食夢者2)
HitOtoSe(幸福光班~一年~)
MaKenKi(魔具少女)
BoKuHa/ToMoOacHiGa/SuKuNaL(我的朋友很少)名字過長,分開3個
GuiLtYcRoWn(罪惡王冠)
InFiNiTeStRatOs(IS)如果太長 就係e同s中間隔開
全部都係2011年動漫既英文名黎
==================我是可愛的分隔線===================
以下係動漫op/ed/插曲歌名
FlyAway (魔具少女)
EndLeSsStOry (C3魔方少女)
TrInitYcRoSs (十字架與吸血鬼)
BeliEve (Gundam Seed)
GoRgEouS (天堂之吻)名長 cut左
ForEveR (武器種族傳說)
SupErCelL (罪惡王冠)
GodKnoWs (涼宮春日的憂鬱)
BlaZinBeaT (頭文字D)
AnGelUs (我忘記了-.-)
TeaRsInFecTion (我也忘記了-.-)
MeGuMerU (我真的忘記了- -)
=================我也是可愛的分隔線===================
以上的英文名 大細階隨你喜歡而更改
喜歡就拿去吧
(樓主,如果你話,都唔係你諗既 車!)
(我希望樓主唔好因為小小既抄襲)
(而對呢o的名/本人作出任何偏見)
(如果覺得好既送個Bravo黎都好呀A_A)
=================我是完結的分隔線哦===================

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
mj1958fk2009 + 1 順下你意 D名超岩洗A_A

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復

ToWaNoQuOn(永久之久遠)
FrEeZinG(零度戰姬)
BeeLzEbuB(惡魔奶爸)
DraGoNcRiSiS(龍之界點)
SupErNaTuRaL(邪 ...
動漫迷城xD 發表於 2012/4/10 04:16

你都睇左 唔少動漫
睇黎
回復

fAiRy I 妖精 I TaIl
fAiRy I 妖精法則 I TaIl
fAiRy I 妖王 I TaIl
回復

頭像被屏蔽
回復

iAMprOxPlanner
回復