打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 血量已突破200萬 (圖)

關閉 [複製鏈接]
佢敗得起, 因為計返比率, 佢用嘅錢去玩天龍對比家境, 佢的確唔算用得多. ...
dannyboyho 發表於 13-12-2011 18:50

呢d真係睇能力...唔係你想敗就敗得起...
有閒錢去玩...自己又開心...我覺得係享受...

相對冇錢要去偷去昆...呢d人先有問題...
人地d錢點洗人地嘅事...
最重要人地有能力...又捨得洗落去...
正如d人買鑽石買古董...
都係買左冇實際用途ga...咪一樣大把人去買...
又係好酸的一個post..
回復 支持 反對

寫明永久點會收番!!,我覺得係你地想Game one收番
tgm 發表於 14-12-2011 10:54

所以好多窮人眼紅"梨瓜剩"...
因為人地有自己冇...咪出口術平衡下心理...;P
人地屈機人地既事..
窮有窮玩姐...
回復 支持 反對

可能佢地對溫生唔多熟識,溫生本身已經差唔多全8星自制,全10LV體雕,
冇記錯之前都貼過圖,全部野都好高,佢 ...
靈沙花 發表於 24-12-2011 10:35

唔計石同重樓...溫生d裝應該喺逍ser入邊數一數二最極品...
有咩8星靚裝...都俾佢收晒...
單計裝...溫生應該好過好多67石人...

3000hkd收件裝...出到8星頂我都想即放...
回復 支持 反對

game你係咁多血又點
現實中你只係一個平常人-.-
別太毒了.你咁搞.冇人玩架啦. ...
r00115599 發表於 28-12-2011 12:26

無錯...佢都係平常人...咁又點 =.=?
照你咁講...
你加乘咁有錢...

唔通你走去同佢講..
現實你咁又錢又點...
你只係一個平常人...
別太毒了.你咁搞.冇人玩架啦. ...

有錢人只會想越有錢...
現實如是..遊戲如是...
生活都係咁過...
遊戲可以選擇唔玩...生活都係要咁過...
唔通人地有錢...自己就生活唔到 =.=?

別太毒了....努力讀書工作吧 ...
回復 支持 反對

玩逍SER既人
是好彩還是黑仔呢-_-
愛你哈哈 發表於 2-1-2012 20:33

玩香港咩SER個個都一樣...
所有setting都一樣...
佢可以食..你可以食...
條件一樣..有錢就食得...好公平...
只係代理應唔應該咁樣無限開放比人食...呢點比較有問題...
在商言商...代理有錢搵冇理由唔做...
只係一般人..邊會有咁多錢食...
1個ser有冇100個玩家可以日日食咁玩 =.=?

你估唔洗錢既..其他人會唔食 =.=?
只係見人地有能力食..自己冇...
就正義超人上身...
什麼破壞平衡...一大堆理論...

其實有上石換裝開始...就係hkd玩家天下...
如果想玩比較公平...就玩d一鋪過既遊戲或者月費game...
可能比較合適..

人生在世...好多野都輸在起跑點...
遊戲還比較好...你仲可以選擇玩定唔玩...
現實生活仲多呢d情形...

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
~阿民~ + 1 學到野 深明大義

查看全部評分

回復 支持 反對