打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號)

似偷襲多過決戰
又冇同對方約戰
改下個主題先 天山童偷襲-~~~~夢滅血洗汗血之嶺
決戰 要同對方下戰書
幾時 幾日 在乜乜地方決戰 再放片上來睇睇
地方最好選 遠離出入口D埸景
;P :lol
回復 支持 反對

回復  流晉

你係米傻架 你去殺人唔通同人講我黎殺你啦 你都幾好笑
夜歌 發表於 11-5-2011 14:36

我知你地殺人
但我被個主題 決戰 吸引左入來
我又以為 你地咁夠薑同人地盟 決戰
所以味入來提醒一下 咩叫決戰  咩叫偷襲別冇他意
而我又不是他地D人 更又不是你地D人
我只不過係一位茶客 更正一下 決戰 和 偷襲 個意義
回復 支持 反對

回復  吳廣德

邊個話無7個幫,夜魔,長樂,紫羽,清風,風雲,與世中有小花同kin1985ty就有7個了~ ...
HOTXboy 發表於 13-5-2011 21:53

重有 黑風山賊
我又再重申 我已冇向 與世成年
以前你地D瓜瓜菜菜  乜乜場地我冇份玩過
係一年前 早上 掛過幾小時比自已友清左先離幫成年
平時刷副本多  如果你地連刷副本 冇人欠幾多幾多 叫人申
入左又話人 係天之又或係流某而踢人
未先小學生行為 大家玩game吾専重人 而我又洗鬼専重你地...
回復 支持 反對

期待新片
今次跟住白頭搵食 唔知有冇上鏡
padme930 發表於 14-5-2011 11:34

夜狗盟 本身他地好自私 人所共知
亦有好多和平人仕 對他地不滿
好似我尼種和平人仕 他地都吾放過

夜狗盟 分身多 小學雞多 垃圾多 底比正義人仕清
他地本身好多冇料 扮有料 而有料果D重向到扮代表
回復 支持 反對

搵搵搵~ 搵條毛咩...洗城頻佢就最叻 抵佢比人追殺 !如果佢係冇殺氣埸出現 我都去殺埋一份...
天山童無情 發表於 14-5-2011 20:30

我好似冇記錯 以前 你99LV入過夜魔
向他地 得勢 果時 谷升過.........
重有我已對 此GAME冇乜與趣
係對小學生行為有D與趣
而我保待中立 不入其他幫
係夜魔 D人 小學生行為 對我作出假想敵.....
咁要睇乜人開組刷乜 我TIME許可 會申下....
如果我成功有副本刷
就不會 洗城頻
另外 想殺我人多的 是
結果味又 各自掛機.....
回復 支持 反對

流晉你有料既..就唔洗係到嘈啦!學夢狗咁打番場咪仲實際d啦..你唔夠打定唔夠牙力??唔通連喇叭都冇錢開=,= ...
天山童帥爺 發表於 15-5-2011 21:36

如果作為一個大盟
用 玩家名字 鬼鬼鼠鼠咁 個盟 強大有限
請表示 玩家名字
個個開新AC 問我
我又吾識答你
下一位 又叫 天山童流俊
又問我如何如何点樣点樣事件
你教我......答肋.....
回復 支持 反對