查看: 27949|回復: 126
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

話說 我同我朋友‵*小願  4月4日, 1人夾左750蚊.. 收膠千隻男聖靈 ‵昤千×  總值$1500 hkd

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4079736&extra=page%3D3
哩個系佢放野既post !

收ac個日 問佢齊吾齊角密pw email cde . 佢話齊哂..
點知入完錢之後 就比左 ac,pw,一個角密 同email. 但佢開左3隻人
我問佢另外2隻人角密 同 cde 系咩. 佢話過2日搵比我.. 之後過2日叫佢..佢吾應機
追2隻角密 同cde 追到佢而家都仲未肯交出黎. 究竟有咩苦衷呢佢?

我地而家收左ac 又冇齊角密 改吾到email..cde 又未解.. 點都入吾到.. 隨時有被爆ac既可能

大家睇清楚佢真面目拉 =) 識左甘耐 估吾到佢系d甘既人!!
仲等大家覺得佢好有信譽好正義.. 知人口面不知心!

我同佢既對話 如下:

哩張證明 我冇自己開新msn 扮佢黎屈佢 ,msn系佢本人用開既msn =) :

岩岩同佢既新對話 :

你一開始放隻ac比我同小願,,放完之後 角密拖到我而家..錢你就收左!! ok 我算=) ..我咪當比你玩嚕
你拖到而家..我覺得你再拖落去都吾系辦法..當初你話有齊角密我先收. 而家都比吾到我..
系咪好應該回番$1500比我地..隻ac 比番你?? 放ac比齊野 系你既責任!
下載 (68.39 KB)
1 小時前

你話email吾系你開.. 但yahoo個備用email系你本人msn email =)
照計你應該可以拎番個email pw 架@@

下載 (188.93 KB)
1 小時前

下載 (187.17 KB)
1 小時前

下載 (133.52 KB)
1 小時前

如果你仲想挽救哩件事既.. 3日之內比吾齊 角密.. 就回番$1500比我地. ac我比番你=)

至於昀昀件事.. 樑自己認左爆ac.. 點解你地仲要拖 我同占 落水?
個晚 我, 9up, 占, 婷, 樑 組左隊.. 牙占同婷就掛機吾知去左邊..
我同9up傾更電話 ..樑就系到講野話有d想爆昀昀ac
甘我就叫佢吾好.. 爆ac個名會臭哂..
牙樑就話 講下笑ja
我以為佢講笑 所以當冇事發生.. 之後都冇應過佢星夢.. 就同9up傾電話
你話我知情而吾講?
我真系吾知情.. 牙樑話講笑..如果我好認真同番昀昀講..甘咪影響到樑既影像嚕
同埋我冇講過關於同意既說話嚕!!
系哩件事上面 我冇分裝同埋一齊爆ac =)
如果你地系吾信既.. 叫牙樑 同我對質!!

至於膠千你隻ac.. 你話我爆左你隻男聖靈d 新頭 冰杖= =
你話ac pw 得我有.. 甘都系你片面之詞ja!
如果我系要爆你ac.. 點解吾等多人有你ac個陣爆? 要等你之後比人爆左魔統 我再爆聖靈?
仲要等我幫你由 130升到135 先走黎爆你ac ? 你系咪有病阿!
你估130升135 好容易架????????? 甘易你就吾會叫我幫你升拉 !!!!!!!!!!!
如果系我爆你聖靈既話..點解你魔統會同時比人爆?
我又冇你魔統ac=) 證明爆你ac個個吾系我嚕. 你有冇腦唸野架
爆你新頭冰杖值得幾多錢阿大佬?? 為左哩d垃圾而爆你ac? 你吾系同我開玩笑阿^^

評分

參與人數 2樂點 0 收起 理由
×笨≠小欣° + 5 回覆>100
siu芷 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復

嗯嗯
為了眼前小小利益而斷送自己前途和信譽 , 值得嗎?

欺詐及勒索

(1) 任何人以欺騙手段(不論該欺騙手段 ...
愛玩樂 發表於 3-5-2011 19:08

哇@___@ 令仔你好專業阿
回復 支持 反對

此條例於此案並不適用,所有網絡罪行絕大多數都依不誠實使用電腦條例

請參閱不誠實取用電腦條例
有犯罪 ...
211835350 發表於 3-5-2011 19:22

膠千哥哥你而家仲大條道理?
你話email吾系你手上.. 邊個會信? 你點講都得架拉=)
有email同email pw 已經可以查哂ac 所有既pw =)
吾信既你可以比任何一個ac既 email同email pw 比我試下
我吾知你點解死都吾肯比齊角密比我改email.. 又吾解cde
你中意點咪點嚕=) 角密我預左你吾會比番我,, 我post左 證據 你就咪甘撚多野講
回復 支持 反對

-.-我都無玩成個月 有咩所謂 係犯法既就唔洗報左警上黎嘈啦-.-

好過有d人接完賊贓 仲話自己無罪

...
211835350 發表於 3-5-2011 19:56

比裝牙占.. 牙占有冇要左先=)

真系好鬼乖既ja你.. 一post左證據 你就即黑蒲頭甘多野講 哈哈
好激氣咩?@@
回復 支持 反對

psn死左14日-.-悶都唔得呀? 你見我討論區有咩post有興趣都熱烈支持架啦-.-

Galaxy♥ 說:
係你 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:07

笑而不語?
我回覆完 你自己睇下你個篇野 更改時間系幾時先拉= =
昀昀既事要講都講哂 吾信既系佢地,,
我地同樑fd就代表 分裝阿?
我同你講拉,, 個晚 我同 占 , 樑, 9up,婷  組左隊
我同占同婷同埋9up個都掛左機.. 占同婷 成晚掛系到訓左
我同9up 行開左,,番到星夢.. 樑就話爆左ac
我淨系話 占佢地都系個組到炸.. 冇話佢知道要爆人ac wo= =
回復 支持 反對

psn死左14日-.-悶都唔得呀? 你見我討論區有咩post有興趣都熱烈支持架啦-.-

Galaxy♥ 說:
係你 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:07

我有冇爆你隻男聖靈你自己心照 最清楚=)
你話我幫你升lv 你就比 月水我,, 我咪幫你升嚕
點知升完你就同我講隻男聖靈比人爆左
自己系到講 比隻ac我升lv所以就專登改pw 得我一個知wo
我點知你邊句真阿大佬
爆你男聖靈? 點解你吾報警阿?
問你爆左d乜.. 你就話  新頭, 冰杖, 80bee !!
我要爆你ac洗吾洗等自己幫你升完lv先爆 哩d垃圾阿= =
你自己心入面最清楚la.. 我同你講左好多次我吾想比你屈..
叫你去報警你就吾肯..仲話報警冇用..星夢已經冇哂人
我問你有咩方法證明我清白..你就話 冇
你一句冇.甘我可以點阿?
新頭 冰杖我自己都有幾set =) 吾需要爆埋你哩d垃圾野
回復 支持 反對

-.-上面有人離題問2011ce中文作文先,我有上網睇題目-.-
可以分兩條line討論一陣既

講樣野大家知,你 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:14

哦.. 我要呈清番.. 我吾系知情.. 普通同樑傾計,,佢就話想爆左昀昀ac
我就叫佢吾好.. 爆左 自己個名會臭哂
佢就話 講下者
甘我以為佢講笑拉.. 都冇再理會

甘樣叫知情? 你吾好屈得就屈拉
你話你隻男聖靈專登改PW比我一個人=  =?
我系吾知阿.. 甘又點?
我跟本冇唸過要爆你所謂既新頭冰杖..

不如調番轉黎講.. 我借ac比你要你幫我升lv..
你幫我升完..我就話你爆我ac.. 你會點?
點解你要扮自己比人爆ac? 點解你要屈我 我到而家仲系好吾明=)
回復 支持 反對

-.-真係得你1個知個pw
因為3月11我魔銃比人爆左,之後我為防俾人爆聖靈,我pw改到得我同你知
點知聖靈 ...
211835350 發表於 3-5-2011 20:25

而家系你死都吾報警.. 我都想你環我一個清白
你成日講到幾有錢幾有錢 但點解連$1500都要呃?
如果我等錢洗我會放哂我手頭上既ac 吾玩,, 都吾會走去爆你個d垃圾=)
清者自清拉..  大家要信 膠千我都冇野好講la.. 要講既野我講哂=)
回復 支持 反對

講甘多都哂氣,你話我爆你男聖靈,我辛辛苦苦幫你升完,轉個頭話我爆左你冰頭新杖,我真系好後悔幫你升!如果你堅持話系我爆,我吾該你吾好當我系朋友拉,吾好手下留情,去報警吧!我相信警方有能力查出邊個先系真正爆你AC既人!定系你身有屎吾敢報警!
回復 支持 反對

回復  `;:{P0CHi}﹡

你寄封e貓比星夢 留番個電話  星夢果d工作人員會問你d野 問完之後 佢會幫你cut左 ...
bye°↗ 發表於 3-5-2011 21:45

EMAIL 膠千話吾系佢開!吾記得EMAIL  PW喎
回復 支持 反對