查看: 8266|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《獵刃ONLINE》封測玩後感想

隻GAME絕對靚過魔物獵人

攻擊動作比MH好多多聲

雖然副本唔多但D副本好易打

有機會會掉石(普通級強化石,防爆石,普通級寶石,+5武器/防具)

商城有保HPSP野(1/5/10M)/武器+20(人民幣50幾蚊30天)/服裝(30天沒有永久)/騎寵(30天沒有永久)/普通級強化石/完美級強化石/極品級強化石

防爆石/普通級寶石/完美級寶石/極品級寶石/永久寵物/煙花等等

《沖裝心得》

我覺得最好30LV之後先好沖裝,因為30LV開始難升,打副本EXP會多好多,所以依個時候沖就最岩,基本+1-+5都好易沖

到左+8開始,系統會問你用唔用防爆石,唔用既話會爆,用既話會降級,例如我沖+9用左防爆,點知失敗,系統會-5,嗜變左+4

武器同防具最高可以沖到+20

普通級強化石(成功率0-99%)
完美級強化石(成功率50-99%)
極品級強化石(成功率60-100%)
普通級寶石(成功率0-99%)
完美級寶石(成功率50-99%)
極品級寶石(成功率60-100%)

官方網址:http://www.dawawa.com/default.asp

有冇人一齊玩大陸版,15號不刪檔啊,ADD我MSN啦

po_him2005@hotmail.com

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
JSN + 10 內容精彩

查看全部評分

回復

我覺得獵刃同mhfo差好遠-.-
真係唔可以話獵刃係完全抄mh- -"
其實如果攻擊模式果d野改下佢,可能就已經冇人覺得佢係抄mh
我會試下玩XD
回復 支持 反對

獵刃要收費嗎- -?
聽人講玩落同mh差好遠
回復 支持 反對

隻game免費嫁,不過有商城

商城主要有騎寵借服裝借同埋有武器借,沖石等等

基本上唔想比錢玩魔物既朋友

可以長玩依隻game

依隻game唔洗用錢都可以沖到全身+8

但+9開始就要洗錢

最好用極品級寶石+防爆石

兩樣野都係$80幾蚊人民幣

當90蚊沖一次 要沖12次 =1080蚊

頭盔+上身+下身+鞋+手套+武器

1080x6=6480蚊左右

最平6480蚊全套+20

最貴可能40000-100000蚊左右

因為例如我沖把+19刀,用左防爆石,點知失敗左

把刀系統會自動同你-5 嗜變左做+14刀

我諗香港版一出就會有好多港幣戰士

我都諗住拎幾千蚊出黎玩~haha
回復 支持 反對

隻game免費嫁,不過有商城

商城主要有騎寵借服裝借同埋有武器借,沖石等等

基本上唔想比錢玩魔物既朋友

可 ...
heroman 發表於 6-12-2010 17:53

羅幾千蚊出黎玩online game
不如羅去買其他野
回復 支持 反對

不如買部psp玩~
回復 支持 反對

睇下邊個做代理啦.....

講真用$玩ONLINE真係....傻仔左D

玩得多ONLINE同耐個D人 真係知點解.....
回復 支持 反對

回復 7# tonykawa

咁又唔可以咁講GE,雖然我玩咁耐ONLINE一蚊都未洗過==
回復 支持 反對

點解成日見佢話維護既??
回復 支持 反對

:lol有沒人一齊玩
回復 支持 反對