查看: 5345|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 《絕地反擊》入華進展 漢化完成99%

以下內容轉載至騰訊網

《絕地反擊》(簡稱AD),是由韓國Queens-soft開發的一款FPS網游

據悉,此款遊戲已在歐美上市,近幾日在日本也將會開放內測。

在今年的ChinaJoy的光宇新聞發布會上

北京光宇遊戲正式宣布已取得《絕地反擊》在中國大陸地區的運營代理權。

近日,光宇遊戲官方再次透露該款遊戲的最新進展

《絕地反擊》的漢化完成99%,封測也將很快到來

《绝地反击》官方网站:http://jd.gyyx.cn/ziliao/jcxs.shtml

感想:
其實係早前開發商
公布呢隻Game既時候
我已經開始留意@@..
因為..開發商採用
"Lithech Jupiter EX引擎"
尼開發呢隻槍Game..
大家所熟識既"HeatProject"
就係使用Lithech Jupiter引擎..
而呢隻Game係採用JupiterEX "比HeatPrject所用既高一級"
相信呢隻Game係任何程度上都唔會比
目前既FPS差.. 咁我地就釋目以待..呢隻Game係內地遊戲市場會點發展=P
回復

佢話US版出左,EY3P兄搵唔搵到US版條Link?
回復 支持 反對

假若來到H.K就....到時都唔知會點...

感謝你的分享
回復 支持 反對

佢話US版出左,EY3P兄搵唔搵到US版條Link?
tvcomhk2004 發表於 17-8-2010 07:39

暫時只搵到韓國@@
http://ad.paran.com/
回復 支持 反對

D畫面唔錯WO
回復 支持 反對

D畫面唔錯WO
manng1015 發表於 17-8-2010 12:43

"Lithech Jupiter EX引擎"
雖然都幾年前.. 不過呢隻引擎都唔差嫁 ^0^
回復 支持 反對

日服好似公測左
之前bbman都測過韓服 都係年幾前公測
韓服日服叫another day
回復 支持 反對

用hp高一級既引擎開發會唔會同hp一樣多bug多外掛先=_=.

希望會改善外掛問題 其實hp除左外掛同bug位多之外都無乜地方差-_-
回復 支持 反對

good!期待!期待e隻game黎到香港,但我又好驚好似HP咁多外掛
回復 支持 反對

外掛...只能說" 希望 到時 果D 代理商吾好再 吾理外掛啦 (( 甘果日太陽應該由西邊升起))
回復 支持 反對