樓主: gregoryli42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3月公測的新game, 大家覺得有邊d係值得長玩的「長線遊戲」?

對以上既新game真係無興趣- -
回復 支持 反對

1.  夢夢Online
-- 一隻Q版既打怪做任GAME 一入GAME 行左兩步 打左唔夠三隻怪 就已經唔想玩
整體好玩度:★☆☆☆☆
2.  龍Online
-- 一隻好普通既武俠GAME 解完新手任有隻騎 隻騎幾靚既 不過隻GAME同市面上既武俠既
好似中華英雄 武林群俠 etc...都係差唔多 只係圖好些小 (當然部機要勁D) 人太多(機唔勁 會好LAG)
整體好玩度:★★★☆☆
3.  成吉思汗Online  
--隻GAME我唔DOWN就已經知唔多好玩 睇官網已經睇到d圖較差 介面不很好 較為大陸既GAME
其實系統還可以 介面等雖不太好 但趣味不錯 足夠給予不太要求圖靚的玩家
整體好玩度:★★☆☆☆(修改-- 03 28 13:47 原因15 17樓提及)
4.  獸血沸騰
--睇官網 隻GAME既系統都OK 分族 有騎 有寵 寵有進化 始終都係打怪GAME
家陣DOWN緊 一緊再打D感想--圖片較想像中的差 大概與第3項遊戲差不多
此遊戲副本 寵等不錯 有騎(可惜的是 市面上的遊戲大多已有騎 寵 副本) 值得一玩 另外 這遊戲福利不錯 一直上線會送一點東西
整體好玩度:★★☆☆☆(修改-- 03 28 13:48 已玩後加感想)   
5.  劍狐傳奇
--隻GAME既系統真係幾好 d畫質等等 好似之前GF個隻仙劍Online  呢隻GAME係賣點係狐狸a_a
好得意 始終 都係打怪GAME   不過係呢七隻GAME 較好既一隻 圖係較古典[?] 既卡通版
整體好玩度:★★★☆☆
6.  魔卡英雄
--隻GAME系統過得去 召喚怪獸 不過d怪成日好短時間就走 之後要等CD 畫質差到失望 無自動行走
行路型到 可以背向咁行  差到想死  
整體好玩度:★☆☆☆☆
7.  東風Online
--呢隻GAME未聽過=_= SOR
回復 支持 反對

龍online 2星都係咁上下
個代理真係xx大(xx=自行幻想)
係大街外掛通街係咁廣
我入左30分鍾已經有超過5條友係咁悄悄話密我話乜外掛乜外掛
但係代理商一D都唔會做野

而且龍online個畫面太花....雖然靚但係都唔岩我
回復 支持 反對

玩緊成吉思汗
幾易上手,升得好快,一日都30了~
好多野玩,又時空任務,打副本,一日N個活動... 玩都玩唔哂~
其實玩落畫面都唔差..接受到嘅...最緊要內容豐富嘛
回復 支持 反對

1.  夢夢Online
-- 一隻Q版既打怪做任GAME 一入GAME 行左兩步 打左唔夠三隻怪 就已經唔想玩
整體好玩度:★ ...
crazyjeff 發表於 27-3-2010 22:31

很喜歡你的評語XD

不過你對成吉思汗的評語太唔公平了
雖然隻game係2.5D,但我玩左一陣覺得隻game還OK的,唔會只有1星吧= =
其實我反而鍾意呢D唔賣弄畫面的game, 好似龍online咁真係睇到眼都花埋@@

http://efo.u1game.com/default.php
越一東風online的網
呢隻game似乎只有台灣ser, 香港玩家可以買u1點卡增值
冇香港ser的話,難怪U1咁少宣傳
回復 支持 反對

劍狐傳奇經你比3星後
本人嘗試一玩
發現系統不錯
畫面尚好 雖然線條方面有待改善..沒真實感
但是當你將畫面縮細時,周圍畫面會變得模糊,令到好像中間變得聚焦起來 這方面我挺欣賞的@@
回復 支持 反對

回復 15# gregoryli42
很抱歉
經我三思後
發覺 其實那遊戲耐玩還不錯
純較缺乏了寵(有馬)
也還不錯xD

東風官網好型棍
好似無官網咁
咩都無得睇
我down落尼玩下先
回復 支持 反對

回復 14# [H]*斑比*
同意可以長玩  副本難度好高下
回復 支持 反對

以上全無我都係想玩九陰真經
回復 支持 反對

九陰真經x4..Orz....
玩過龍既大陸版 覺得OK都唔錯
香港如果太多外掛就唔玩了-3-"
回復 支持 反對