查看: 389204|回復: 12805
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TacticsMindfactory (TmF) 暫不收人 最後更新: 2013/6/9

TmF 現在三歲 TmF開團日子為2010.2.14

其實依家TmF 既人都大半放棄左CS
有啲轉戰LoL, 有啲兩邊都唔玩, 有啲各散東西
我自己都轉左去LoL
一樣有個戰隊名叫 TacticsMindfactory
講真 CS既潛力越黎越低
自從1.6開始衰退 (越黎越少公開比賽)
好少人繼續玩1.6
而新既CS:GO, 一黎價錢都上百(雖然團長有)
二黎彈道等完全不同 好難搵番1.6既感覺
再加上其他類型既GAME既趣味更高
玩既人都係好少
至於CSO, 我識既人有9成都轉左LoL.
唔係話CSO無潛力, 而係CSO真係好悶
依家CSO睇黎就好似擺左個重點係喪屍
完全FEEL唔到一般係有受到重視
正規地圖唔肯出 出埋啲玩家改版
外掛日日都有, 令打MATCH既都人心惶惶
16bit ,滾輪蹲果啲又係一大問題
狗槍更不在話下, 老實唔知點玩落去.
依家我要應付既係DSE.
或者DSE後既大假,我會重新搵番CSO既樂趣
再次搞番呢個團.
BTW, CS永遠在我心中.
雖然我同TMF 都無係CS打出好好既成積
但係都有過一啲好既回憶.
目前都有個IDEA就係
定期10MIX 例如一星期打2~4場仲有就係,之前FS 同TMF 都應該結左唔少[仇家]
但係依家事隔都耐左 我覺得唔應該再咁糾纏
希望大家當咩事都無發生過
大家打番自己機 就得
最後,由於我改左名,以後見到有人叫
TmFlMatrixwOw 一切與我無關

---------------
現時主要TMF的活動會POST在FB專頁

--TmF's facebook專頁
★點我進入及讚一下★

--軍團介紹
(入團前請先詳閱)
TacticsMindfactory 簡寫TmF
意思指團隊為生產戰術 及 頭腦智慧的工廠,每一次也有層出不窮的打法
我地團都算係主打一般既.勁唔勁就見仁見智.
如果係想入團既你,請先諗下你入團想做乜?
掛住個團名周街行?學技術?打多d mixmatch?
雖然我地團收人係唔會強逼入團既人一定要有mic,但係都好強烈希望團員買mic.
我地希望既係多d團友入左團一齊玩,多d同團友溝通.而唔係各做各.透過RaidCall語音.
否則,你遲早都會覺得悶,並唔係個團令到你悶,而係你個人整到自己悶.

--團員處理方法
-如何投訴我們的團員?
1.樂古pm/CSO比信/此貼留言
-投訴項目?
1.街場logobinc (不獲處理,請私下解決)
2.外掛 (請有充分證據證明他沒有被任何人改名以及顯示個人資料)
3.其他

--收生要求
2012.3.12起暫不收人
有實力(識打mixmatch)
而且真心想入團一齊打既朋友
可以入RC251494搵我 (綠色頭群主)

--入團方法:
考核通關
-禁槍列請往下看
-不收不是熟人的分身
-最低入團Lv 為20(個別1.6player轉玩CSO除外)
-必需要有RC(可下載) 全名為RaidCall
下載後進入RC ID:251494
進入無密碼的考核區
如遲遲無人理你 可雙click線上的玩家
向他們傳送訊息

--Test詳情

2011年11月11日起,將只限於公眾假期+星期六Test
何為公眾假期?絕對不是你學校/公司擬定的放假日
只限[紅日]
總言而之,紅日+逢星期六中午12時至下午9時為限制時間
(PS: 我們不會24小時等你上線提出test
如果你不想因意外無人的事件發生,
請把可預算時間調整為2小時,即14:00-19:00)
以下兩點可無視上面限制
1. 與非團長的副團長提出test並獲同意
2. 獲特別批準.

PS: TEST前請更變以下設定
1. 32BIT顏色品質
2. 沒有綁定滾輪為蹲鍵
赤熱陽台AE
7500元起局
只限中間(不可衝到中間)
允許的槍:glock18,usp(基本手槍2支),deagle(沙漠夜鷹 黃金皆可)
MP5 IDF防衛者 CV-47(煉獄黃金皆可) M4A1(冰龍黃金迷彩皆可)
Clarion 5.56 KRIEG 552 BULLPUP SCAR基本版 XM-8基本版

雷豹-AN94 黑天使-M16A4 SCOUT(輕狙)
特別禁止:煙霧彈 閃光彈 炸彈

*密語/pm團長 團長會搵人/親自搵地點時間test

*入團者自行選擇陣謍(不會轉陣) 勝7便可入團
*挑戰失敗請1個月後再來挑戰

★考官擁有最後決定權 如果考官覺得考生太過"淆底"
可以sense槍法低為理由拒收 (即使合格)

何為"淆底"?
*不斷prefire / 只會亂wall一通 從不敢中間"對槍"
--本團團長 副團長ID如下
軍團長: ridiculousouL

副團長數目: 20

副團長: xFSlMacArthur

副團長: xFSl皮蛋OvO
副團長: xFSlkoster

副團長: xFSl小河wOw
副團長: TmFlNiCe記得
副團長: TmFlsiuzYxkABeZ

副團長: TmFlNaiSeVeN
副團長: TmFldisplay
副團長: TmFlT一Black男爵
副團長: 豬x頭  
副團長: FOF0  
副團長: bozco
副團長: RevlHaCk
副團長: 小奀

副團長: CyclopswOw
副團長: Dauu
副團長: 呀駒
副團長: 紫靈魂
副團長: l剎那間如履薄冰l
副團長: 月下飛霜

--軍團活動
-團聚 (已有3次.第一次出席入數為7人.第二次出席人數為17人 第三次出席為20人)
-MixMatch (經常)
-團踩街場
-同赴節日活動 (如動漫.遊戲展)
-1.6/CSO開場練習 / 教導
-其他

--軍團圖片(點擊圖片放大)
--軍團圖片1 為重開團前的圖片 (2010年12月27日)

--軍團圖片2 為重開團後的圖片 (2011年3月16日)

--軍團圖片3 改團名後的圖片 (2011年10月1日)

--Movie By Teammate(節錄,軍團論壇有50部以上)
1.display vs Mixteam deagle/AK ace [steam cs1.6] (TmFldisplay)

2.Matrix vs Suic1DelChanneL -4usp [steam cs1.6] (TmFlMatrixwOw)

3.Noisfyic Famas/M4 OMS [steam cs1.6] (TmFlMatrixwOw)

4.Noisfyic -4awp [steam cs1.6] (TmFlMatrixwOw)

5.siuka vs Suic1DelChanneL -3kf/IDF [steam cs1.6] (TmFlsiuzYxkABeZ)

6.Dau. de_inferno (AlexanderZ)

7.FO vs UnDeRlGround -4famas (FOF0)

8.FO -4Famas [steam cs1.6] (FOF0)

9.Ech0. 4headshot of deagle in de_inferno [steam cs1.6] (CyclopswOw)

10.Cyclops vs Adventure famas ace [steam cs1.6] (CyclopswOw)

11.Ech0. 3headshot4frag of deagle in de_nuke [steam cs1.6] (CyclopswOw)

--RaidCall
RC ID:251494

--注意: TmF不會接受對外合併

--注意2: 有外掛請通知團長或副團長,內部處理.
     一個團難免會有漏網之魚,就算有掛.
             不必小事化大多謝合作
最後 希望所有團員可以在TmF團內
玩得開開心心 和和氣氣 切勿走團

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

--對外聲明
2011.9.7: 在我們打mixmatch的隊伍中,我們一直堅持團規"人不犯我,我不犯人"的原則,以作為串人與不串人的條件.如果是隊伍自己先挑釁(例如一場比賽中無故挑釁對方)請不要怪本團口頭上或其他層面上的攻擊.隨著時間流逝,本人長大了,本團長大了.我們開始收歛我們的性格.我們希望盡量少生非,重拾良好的對外關係.同時亦希望部分隊伍亦可以收歛一些無聊又幼稚的行為.打CS,本來就係要打得開心.

2011.9.5: 再重申一點,私人恩怨請私人解決.希望狗仔們唔需要做小動作開新AC隱姓埋名以1個FS團員的身份代表全團.同埋,有證據就拎出黎.唔好開貼得堆文字廢嗡,實際上就係想招起人民力量,達到自己目標 - 反對FS

2011.8.2: 有人話樂古隻幻想之靈係我個團.其實佢係emo團,而且係頭號擦鞋仔.你睇落去條傻仔係讚緊我地,其實只不過係全部反話.因為佢既目的只係串FS.
回復 支持 反對

致xSwEeTlSecReTx團LEECHRIS:

Dear one of the "kai c" who is named "LEECHRIS",

You were so nervous since you have joined "xSwEeTlSecReTx"

Long time ago ,this team has kicked my teammates for many times in Hong Kong Normal Server

Therefore,"xFreeStrikE" added "xSwEeTlSecReTx" into the badlist

I think you should remembered that I had kicked you in trap, which was 45round at that time.

You can't say that we are so bad at all.

You should ask your professional team leader , what have he done?
回復 支持 反對

致天使低低B 關於樂古主版開post FSonlan?一事

修改中
回復 支持 反對

關於聊onlan

修改中
回復 支持 反對

我好似未同你打過WO= =
點會話你廢
既然知你係進
咁你地就唔係掛了
玩Pub場都睇過你玩.

可否1p1一場? 想試下自己實力-,-
回復 支持 反對

見你講伊藤狙神,
我今日見到佢,佢都幾無品下wo.

開戰前講定唔好輪替

話我地又搵籍口怕輸.

真係當正自己神手.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

推一推~~
回復 支持 反對

推推推推
回復 支持 反對

推推推推