樓主: laikinyu886
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 在WIZ見到的得意skin!!!

咩係抄??係邊抄?? 「拿!~~~~」係咁易修一修靚個M字符號扮原創原作??收X啦

你隻汽水罐我都POST埋出黎,原創 ...
dark2005 發表於 14-2-2010 13:37

你終於肯拿個來源來

咁我都拿個SKIN了~

見圖識野

我果個的炮口係d可樂
而且日服人做的真係一個2個炮彈

而且我的coke字好明顯大左
條線係黃色
而且同個字重疊
======================
自己無看清楚就罵人

仲要大大隻字~

唔通你..........

屈左人就用氣勢壓人?
============================
仲有啊

個M記關我咩事??我無用過個M記的模組

用果個係第2個人

你罵埋我做咩??

你連 有無抄 同 邊個抄邊個 都未搞得清啊

XD
回復 支持 反對

唔好以為自已「修改」=「原創」
由頭到尾話緊你抄襲人地SKIN再修改,唔係抄襲咁簡單.OK?

COPY個SKIN自已改又有幾難?
將開口位方向改一改,扮自已?
加兩條波浪黃線又扮自已?

2個SKIN一對就知你有冇抄,想掩飾D咩??
人地發布日期仲舊過你,人地個個同你一樣都係「彼多艾姆BS」,唔好以為用D「日服人做的真係一個2個炮彈」既「文字」黎混淆視聽~

重申,汽水罐模組係「彼多艾姆BS」,唔係「雙炮」

笑已恥…

仲有,本來冇一開波針對你,亦冇話過M記係「你」,只不過我一開始講「一堆人」當中「包括你」,「並非只有你」

「有用過又自稱又招搖既」<--我針對係呢類人,分清楚,當中包括「你」
自已睇清楚

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=3846055&pid=26233576
回復 支持 反對

唔好以為自已「修改」=「原創」
由頭到尾話緊你抄襲人地SKIN再修改,唔係抄襲咁簡單.OK?

COPY個SKIN自已改又有幾難?
將開口位方向改一改,扮自已?
加兩條波浪黃線又扮自已?

2個SKIN一對就知你有冇抄,想掩飾D咩??
人地發布日期仲舊過你,人地個個同你一樣都係「彼多艾姆BS」,唔
好以為用D「日服人做的真係一個2個炮彈」既「文字」黎混淆視聽~

重申,汽水罐模組係「彼多艾姆BS」,唔係「雙炮」
笑已恥…

仲有,本來冇一開波針對你,亦冇話過M記係「你」,只不過我一開始講「一堆人」當中「包括你」,「並非只有你」

「有用過又自稱又招搖既」<--我針對係呢類人,分清楚,當中包括「你」
自已睇清楚

dark2005 發表於 14-2-2010 14:10

原來撞零件叫抄
原來做左d差唔多ge野叫抄
原本解釋叫混淆視聽
學到野啦

唔講咁多
去圖算

日服人做果個張圖太細 不方便比較
所以我強行張佢放大   所以d色會有d唔同  無改過圖

再比多張原板的圖比你
廢事你又話有d位我抄

但其實有d位原本就有

...我有講過雙炮嗎?

咁你無啦啦提起個M記做咩?
用個模組果個都無上樂古(可能有  但無見佢出現)
仲有我認我太招搖了...下次唔會架啦
回復 支持 反對