打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你認為樂古場怎才可以成功達至0外掛?

pw只會給熟人?
我同你唔係好熟米冇得玩?
我冇開掛架bo
a27081414 發表於 16-1-2010 20:29

熟人=nakuz會員
回復

1.你認為樂古場怎才可以成功達至0外掛?
答:踢左好似HeBe依D都得嫁''
2.措施及其解決辦法
答:1用掛就踢lol...防踢就爆粗嘈到佢走場''
3.密碼應如何給有興趣玩樂古場之人仕?
答:Test下佢系咪掛...唔系就比lol
4.應否開TK

答:開..可以Tk好似HeBe依D掛佬
回復

1.我認為當有外掛的時候大家就要一起踢走他,當然如果有防踢的話就只好走場另外開一個場了..
2.次次玩樂古場都要帶夠踢人卷,一有外掛,加速就立即將他踢掉..
3.如果有人想玩的話,就在次次樂古場開設的前一星期...開設 ...
chung798 發表於 16-1-2010 17:12
有人玩野既咪踢左佢囉
再唔係成班一齊TK佢
回復

疑問:
如果有料既人被當做外掛..
而果果係分身黎既,咁你地會點處理?你地又唔可以100%肯定佢係外掛
成班又tk/踼佢?佢唔講佢自己正身你地又會點做呢?
答:
1.設立一個無外掛既團既名單,晰低查清楚該團有冇人用外掛,團長認為自己團唔係外掛可以申請入該名單,冇被登記係名單入面既團都唔可以入樂古場(違規者即踼)
2.防踼我地唯有開新server轉pw(雖然我冇玩過樂古場)
3.密碼pm比團長,由團長派給團員[團員一旦派給其他人密碼(建議:即逐出團)]
4.開teamkill,防止有防踼外掛繼續遊戲
回復

1.你認為樂古場怎才可以成功達至0外掛?
答:踢左好似HeBe依D都得嫁''
2.措施及其解決辦法
答:1用掛就踢lol...防踢就爆粗嘈到佢走場''
3.密碼應如何給有興趣玩樂古場之人仕?
答:Test下佢系咪掛...唔系就比lol
4.應否開 ...
HeBe外掛仔 發表於 16-1-2010 20:37

做咩咩都懶哂係HeBe度 你又知佢掛?

証據 )0(
回復

PM版主先比PW
回復

首先室長(B君)開一個場,然後開始遊戲!
揀完人物買完槍後,叫另一個人(我將會稱這個人叫A君.......其實叫咩名無所為)進入房間(但不要開始遊戲)!!!!!
B君離開房間,A君將成為室長(但房間仍然是遊戲中進行)<----------正常情況
A君將可任意踢除任何玩家(無需投票)
回復

回post 話參加
跟住樓主會比pw你(私人信息)
入到去再講自己nakuz個名
回復

開TK  比PW 要果D係要識同知道佢冇外 掛
回復

40# chun強 講左好多次會有一大班小學雞開野一開波殺哂自己友,你可以sure樂古100%冇小學雞咩?
回復