打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《赤壁Online》中秋黃金之旅開啟

戰場精力值~跟本阻止唔到外掛刷筆~
~外掛大把AC`呢個刷完用就第二個AC刷~

戰場精力值-->反而阻住我地玩其它副本,,,

計我話應該,,開返D星房 最有用..
回復 支持 反對

o徒 Q氣啦~一隻無人玩既GAME...
你地仲開活動把鬼???
嫌隻GAME BUG唔夠多?!
回復 支持 反對

10# 緋雪千夜。》

係咪真係會出左呢個就會有巾打? 細心 d 諗下都知呢樣野只會對玩家有影響, 對外掛係出左等於冇出,
大家都知外掛成隊軍隊咁, 留意 d 都見到佢地刷巾係2-3人一間房, 老實講, 呢3個人今日打晒再入唔到巾, 咪又再開另外3隻入去掛 lor, 心水清都知 d 外掛閒閒地百零二百隻人輪住用

呢個限住每日入無雙戰場既措施, gm 根本係用封外掛做直口, 完全唔會做到呢個效果, 只會對玩家有所限制.....
回復 支持 反對

唔好話我睇死佢, 玩家係佢限住每日打得幾場無雙戰場, 遲下佢地又會係商城出個唔知乜九書, 買黎食左會加精力值, 你想打咩, 咪俾錢爛橙賺 lor
唔知大家點諗, 我個人感覺係爛橙同 gm 都意識到隻 game 汁得, 出呢 d 野係想係仲有個少少人玩既時候, 掠得幾多得幾多 lor
回復 支持 反對

咁 d星房有無開返多d先 ,唔係咪=無用?????
回復 支持 反對