打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 落實為玩家爭取之物品

要狂同魂果d又好似貪心左少少既~.~
回復 支持 反對

秘文冥or影啦
回復 支持 反對

其實可以參照之前 老手回娘家活動咁

計 申請左ac幾耐 / 上線幾耐  有唔同既野送
如果話係送秘文  可能玩左2-3個月送粒斬..4-5個月影 6-7個月豪 一年就有斗 等等

亦都可以係 有影-斗(幾多都好啦)..之後隨機由得你抽到咩送咩
如果係抽野 又可以參照返16元寶果d包包
玩左得愈耐送1個/2個  入面 有想送既秘文,金石,紅玉 等等!
個個人想要既野都唔同..可以"無"得交易..

種可以避免左 199人搶1粒斗, 幾十人搶個尸王 , 唔岩時間上線無野拎
回復 支持 反對

43# 諸葛謹

玩4-5個月先得粒影不如唔好要=.=
回復 支持 反對

43# 諸葛謹  

玩4-5個月先得粒影不如唔好要=.=
羽鳳 發表於 16-9-2009 20:26

因為1年..如果 2-3個月送粒斬..4-5個月影 6-7個月豪 8-9月冥 10-11月兵 一年斗
我估佢地5會咁好死送閃/狂掛....=-=..
如果係咁計  d時間都可以短d 一開波就送影都ok@@玩左9-12個月就有斗都ok
都可以計上線時間既..899粒鍾送咩 1999粒鍾送咩  咁都可以(只係5知有無記錄)
種可以到時搵個npc@@自己達到咩條件 達到拎斗.可以5要斗轉拎兵/金石/紅玉!"!

咁應該無可能剛剛開ac /一個月送既野 同  玩左一年既人送既野都一樣既

不過抽包包我覺得會好d..有得抽既野都多d..可能1-6個月抽1次 6-12月抽2次!"!
好彩可能2次都中紅玉(我見ok多人都想話要紅玉)

不過到未知gm最後點決定
回復 支持 反對

十卜十卜!!咁個個都可以有機會中佢想要個D野~[[onion_01]]不過我要中紅玉[[onion_24]]
回復 支持 反對

申請高級秘文ing
計上線時間會對上班族或上學不太好
申請帳號早有好野,那中/新玩家又不太高興

所以暫時研究是計等級
到達特定等級就可以得到某個秘文唷
回復 支持 反對

.....咁都吾好..我冇時間on咁多, 咁我up lv 咪都係上線時間....唉.....不如一人拎一個佢想要個d野(紅玉,閃etc.),不過要吾可以易的,咁d bug 人都放吾到,佢都冇咩用啦[[onion_15]]
回復 支持 反對

係啦 ~ 如何真係送秘文最好係專屬 ~
費時一陣好多分身果d拎左會將秘文拎去賣 ~
又搞到d高級秘文唔值錢
回復 支持 反對

48# johnnyboy710

以等級為門檻來分配獎勵
目標是很易達成例如60級,70級,80級等等
你放心領獎啊~
回復 支持 反對