查看: 50550|回復: 100
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[信譽玩家]樂樂第二炮開商店>3<(更新了)

升級任;
          40lv上 7日活動房
          40lv下 10張雙經卡

解任;
      1-25% 1千喇叭
      25%-50% 1千五喇叭
      1%-50% 3600點下的物品
      50-75% 6800點+2700點下物品
      75%-100% 3800點
      0-100% 128+68+38
      0-50% 3800點
      50-100% 6800x2

賣身;
      `βy.配角賣身=0=
      1小時 100喇叭
      7日 只要活動房間
      1個月 只要2個月勁舞通同活動房間

滅人;
      滅人服務只些一間-.-請勿抄襲a_____a
      1小時的滅人服務 活動卡一張a_a
      1日的滅人服務 只要一千五百點喇叭
      3日的滅人服務 只要三千點 物品
幫打星搵錢;
               1百萬=500喇叭
               2百萬=1個dj台
               5百萬3100點下物品
               1千萬38+2700點下物品
               可二價>,<  

代洗經;
           35000經=4500點
           70000經=6800點
           140000經=12800
絕不義價[[onion_41]]

工作時間:朝早9點半至深夜2點半.

賣身只係做情侶/陪傾計之類-.-不要諗黃色思想喔[[onion_48]]

係咁多先-.-能力有限[[onion_68]]
謝謝大家支持>3<
急點用=.=大家想解任的最好搵我[[onion_67]]

全部先點後做的>_<!
回復

第1位幫買既玩家-3-會得到`βy.配角親吻一個[[onion_48]]
回復 支持 反對

推推推-3-第1位幫買既玩家-3-會得到`βy.配角親吻一個[[onion_48]]
回復 支持 反對

推推推-3-第1位幫買既玩家-3-會得到`βy.配角親吻一個[[onion_48]]
回復 支持 反對

a____a
我黎推a___a!
回復 支持 反對

a____a
我黎推a___a!
﹡kizbabeˇ 發表於 26-7-2009 23:50

謝謝>3<
回復 支持 反對

謝謝>3<
殘終笙 發表於 26-7-2009 23:51

@___@
好快會有人要;><!
回復 支持 反對

@___@
好快會有人要;>
﹡kizbabeˇ 發表於 26-7-2009 23:55

嗯-.-我的親吻是巴黎鐵塔反轉再反轉-0-我可以啜到d女升起架;><
回復 支持 反對

嗯-.-我的親吻是巴黎鐵塔反轉再反轉-0-我可以啜到d女升起架;>
殘終笙 發表於 26-7-2009 23:59

咁大獲a___a!
真系要搵人試下拉a__a!
回復 支持 反對

咁大獲a___a!
真系要搵人試下拉a__a!
﹡kizbabeˇ 發表於 27-7-2009 00:01

你想唔想試下a_a?
回復 支持 反對