打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 機體丶機庫丶抽機貼圖集中帖

因為加分只有一次 所以我 星星 或 飛機頭 只會有其中一個版主加分分^^

當然我係區版 唔係星星同飛機頭專門管呢版 我加分應該會比佢地少>"<

月月會努力想想有咩再加你地分分的 等你地回文更加開心^^
回復 支持 反對

高火力推動型決鬥高達(我就是愛港譯)

實質上點解會想抽佢?
因為諗唔到有咩機好用而又岩我心水, 結果得知依部決屍開鏡快
玩瞬狙既好選擇, 所以就買左2包3800, 一心想抽到佢
前前後後用左20幾個代幣, 抽左2次夢幻, 然後先後已唔同數量代幣抽
抽到第四次, 決定用4個代幣, 拼死一抽.....
結果就俾我抽到高火力推動型決鬥高達(我就愛港譯)
可以得到自己想要既機體果一刻, 的確係幾開心

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
悠月 + 8 內容精彩,5月也來玩呢 有想我嗎@v@ ...

查看全部評分

回復 支持 反對

高火力推動型決鬥高達(我就是愛港譯)

實質上點解會想抽佢?
因為諗唔到有咩機好用而又岩我心水, 結果得知依部決屍開鏡快
玩瞬狙既好選擇, 所以就買左2包3800, 一心想抽到佢
前前後後用左20幾個代幣, ...
五月霜 發表於 14-7-2009 01:29

AR决鬥系A機布機之最!防高又有精密狙擊~
可惜我5玩布機~5系我都去抽~[[onion_73]]
回復 支持 反對

你最尾都囉到你想要既野 證明上天對你不錯呢5月 嘿嘿 月月聽日放假呢 cc

加你個msn先-3-
回復 支持 反對

心血來潮去就抽臺A機拳頭算5錯ZZ~
為佐佢辛苦噶40000+GB系咁無佐!結果最後抽噶一次抽中佐~~~
不過都系值得!此機子彈雖然5夠劍裝Z~多~但系範圍廣~
尤其R狀態~其必殺為全彈~可以話拳頭機入面噶另類!
最後~版主加分啊[[onion_08]]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
五月霜 + 5 40000G(汗)

查看全部評分

回復 支持 反對

向左拜十下 口念 O咪陀佛 出重高逹[[onion_48]]
回復 支持 反對

新手唔小心抽到部野,不過好多人都話好廢

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
五月霜 + 2 多謝分享

查看全部評分

回復 支持 反對

請問一下版主,可不可以分享不同版既題材,(國版,台版,韓版)謝謝版主!
回復 支持 反對

我想問點樣影相
同埋影完係邊度搵返出黎?
回復 支持 反對

鳳仙花你話租阿普解ex4都租到破產?

咁你解紅猩猩唔駛解架喇
回復 支持 反對