打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對於 ζ拽◇豬× 先生 ,對我們的不滿,已獲處理

關閉 [複製鏈接]
你路過嗎??我感覺不太像
路人不會這麼激動吧....
不過對我來講也沒有所謂
首先他霸場是不對,,,
他一個人打曬全場既怪??
他有特權嗎?其他人去佢打怪既地方打怪
就係唔岩???你是這樣的意思嗎?
你覺得一只GAME會唔會  ...
YI9183 發表於 28-6-2009 18:16

你唔信我路過~我都冇計~~
路人~點解唔可以激動.笑~
點激動發@@?
你圖中既會員~做得好好@@?
一入到場問都唔問聲,就叫人打上面~場主好次呀4咁- -"比人點黎點去~.~
就算你自己打緊1個場~有條友入你場到搶~你都唔會安樂啦
你仲幫你d會員~?
明知自己會員錯先,仲要幫住佢地~姐係1錯再錯@@
應該檢討下.你會員做錯d乜野~
而唔係幫住佢地- -
回復 支持 反對

你唔信我路過~我都冇計~~
路人~點解唔可以激動.笑~
點激動發@@?
你圖中既會員~做得好好@@?
一入到場問都唔問聲,就叫人打上面~場主好次呀4咁- -"比人點黎點去~.~
就算你自己打緊1個場~有條友入你場到搶~你都唔會安樂 ...
俊aR~ 發表於 29-6-2009 06:16

第1,,咩圖顯示出我個會員做得唔好?
第2,,邊個講我D會員叫佢上去打?你又會知?
你同事主ζ拽◇豬×好熟?所以佢話你知?
仲有,,只係ζ拽◇豬×先生一個人講話我D族人叫佢落去,,又冇圖片支持
佢講過既野好多都誇大失實,又前言不對后語,,
最最最重要係,,佢自己都認左錯,,唔係我地屈佢
是誰偏幫誰,,我想顯而易見吧...=.=
回復 支持 反對

第1,,咩圖顯示出我個會員做得唔好?
第2,,邊個講我D會員叫佢上去打?你又會知?
你同事主ζ拽◇豬×好熟?所以佢話你知?
仲有,,只係先生一個人講話我D族人叫佢落去,,又冇圖片支持
, ...
YI9183 發表於 29-6-2009 06:32

我唔識ζ拽◇豬× 呢個人,以上都係我既個人意見~而唔係佢既fd
因為之前個post佢有講過~
"佢講過既野好多都誇大失實,又前言不對后語"
例如呢- -?
咁你有冇圖片呢@@?有本事自己貼上去~~,比我睇下都好
何必復製人地d圖片去話人改圖~
最重要係你唔知自己錯係邊- -
你係要咁樣~我都冇野好講~
回復 支持 反對

人要面 樹要皮...
如果在此時此刻叫他道歉
不是人人也能接受的
雖然我未知道他的想法
但我還是想道歉一下
所以我希望閣下高抬貴手
我代表牽涉在事件中的人道個歉
還望見諒勿究
回復 支持 反對

<-路人甲一名         
ζ拽◇豬×『霸場』無可否認係唔岩,但係你d族員又有無錯呢??
又睇到你話當時無上到,咁你又知你d族員無錯??
仲話要還自己d族員清白?
身為族長就應該要搞好族員d態度,而唔係幫d族員辯護

以上純粹個人意見
不喜勿插
回復 支持 反對

只是沒上一天壇 就變成這樣子了...
絕對不希望有罵戰的出現呢...
煙煙冷靜...
7th.July.Lok 發表於 28-6-2009 18:48

算,其實都吾關我事,
比人串戈個都吾銀出聲,
我點解仲要幫佢-.-?
變左自己硬膠膠添-,-
回復 支持 反對

,,,我沒有要故意為難他的意思
一開始是他先開貼,,先唱我地,,
我不可能坐視不理,,身為會長的你應該身同感受
而且我不覺得他不回應是正確的
他一天不把事實說清楚,,我們彼此都會讓其他人留下壞印象
若他是個有責任心 ...
YI9183 發表於 28-6-2009 04:11

『而且我不覺得他不回應是正確的』

我覺得佢唔回應係岩既,佢要講既野係佢發戈個貼都講晒
仲有,我睇晒兩張貼既回覆,都唔知都佢除左講左一句粗口同埋霸場之外,仲有咩錯??
你依加講到好似你地家族d人大晒咁,自己錯就搵籍口掩飾
由始至終都係處事態度既問題!
仲有一樣好好笑既野
打機打到要『吹雞』??
唔該你改善下族員既態度先啦

以上純粹個人意見
回復 支持 反對

算,其實都吾關我事,
比人串戈個都吾銀出聲,
我點解仲要幫佢-.-?
變左自己硬膠膠添-,-
leonming1230 發表於 29-6-2009 10:15

搞大件事 對自己也沒有益處
如果不是情況非常嚴重
才不用真的下下去幫手
回復 支持 反對

以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky >>>>ζ拽◇豬×  先生 所說的話
重申 我們不是你所謂的三x會人仕  請不要作出任何中傷他人的行為
何謂三x會?係咩泥嫁?家族名??由頭到尾都係你自己話係三合會嫁炸

2' 你所說的傻仔是指誰人?假設是我們;那你有什麼理論証明我們是傻仔?難道你幫我們族員測試了智商程道?
咁你D族員又幫佢測試過?

3. 你使用的詞語相當不雅,請你做一個文明人!
一直以來你都在一個自認弱者的位置,, 那你所說我們都有吊9你
言語間不禁令人覺我你自己也有對我們族員作出不尊重的行為和說話
若是如此 假如我們族員有人曾對你使用粗言俗言 也不是什麼問題了
因為我們只是以其人之道還冶其人之身,,一個不懂禮特別人的人 我們也不需厚道
聽到你咁講,咁你地d族員的用詞,行為也相當不雅,什至比ζ拽◇豬×更不雅,唔該唔好自相矛盾

4. 什麼是低LV的人就會比人串 ,你幾LV,有很低嗎? 假使你真被人串,
也是你一個人的事,請不要說成所有低LV的人都會被人串,你的言語似乎不恰當?
我們從來沒說過人多就大曬,,這話好像是出自你的口吧?
睇圖你地的確係無講過人多大曬依四個字,但係聰明既人都睇得出啦,唔該用下腦

5. 你也知道自己不對,我們族員可能是語氣不太好,
但他們對做錯事的人義正詞嚴,我覺得沒有不妥...!

你說你沒有改圖,難道把一幅大的圖片切割成一幅小圖不算改圖的話
請問 ζ拽◇豬×  先生 ,你所定義的改圖到底是什麼?我實在很難想像
人地都講明戈時用手提電腦玩,唔知點影相

6.多謝 ζ拽◇豬×  先生提點,我們會想清楚我們在說什麼,你不需費心
你明知霸場係黑人憎,你因何還要如此做?你這算是知法犯法嗎?
請問誰扮大佬?他有自稱是大佬嗎?不然你怎會如此說?這是個謊言?說謊目的為何?
你自己都話自己當時不在場,你又知道無?在你眼中說謊是什麼你都不知道

7.也許你沒有罵我們..但你在低毀我們,而且你是有罵我們的,是你忘記了
在你上面那句[[[我只係打過一句粗口姐,我有認到]] 記起了嗎?
唔該睇清楚,佢係話開喇叭無罵佢地姐

8.你這話令我覺得你有想轉移話題的行為,,
還有不是我們搵交嘈,是你,貼是你開的,對吧?
你依加開貼明顯就係搵交嘈

9.爆喇叭沒有罵人,不表示你沒罵人,也不表示是對的,你認同吧?
咁我話**你  咁又係罵人?你眼中罵人既定義係咩

10.這樣說,你曾經有提出要和我的族員組隊嗎?
而且我覺得一組人霸場比你自己一個霸場更可恥,我們族員沒有這樣做,我感到十分安慰
而且有這個功能,不一定要使用,正如這世界有煙酒這些東西,不表示人們就需服用
睇到之前張貼,係你d族員一泥到就叫人走,唔該唔好顛倒是非

11.族長???你知道誰是清風寨的族長嗎?那天我根本不在,你如何見到我?
加埋你之前回貼話佢唔識分清楚嫁咩?

唔該用腦諗下,邊個會知道佢係假既?如果真係人人都會分到真假,咁依個世界上就唔會有人比人呃啦

12.6,7個人嗎?你肯定?可是你在上面所說的人只是
以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky
請問那些多出來的人是誰?為何你所說的話前言不對后語?
因為是謊言?還是你故意誇大???
睇圖都知無講大話啦.聰明
跟住睇埋你覆既貼,仲離譜.
人地有扯埋其他人講咩?
人地都係講事實,的确係有咁多人圍住佢
唔該你抹乾眼屎睇清楚

經過上述結論,ζ拽◇豬×  先生 所說的話自相矛盾,誇大失實,實在很難使人信服
你依加只不過係掩飾自己族員既錯失,依加似係你自相矛盾多d  

本人睇唔過眼,所以先回覆你既貼
回復 支持 反對

以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky >>>>ζ拽◇豬×  先生 所說的話
重申 我們不是你所謂的三x會人仕  請不要作出任何中傷他人的行為
何謂三x會?係咩泥嫁?家族名??由頭到尾都係你自己話係 ...
天無情 發表於 29-6-2009 11:57

好一句看不過眼的傢伙。

由於我不是當時人,我自然不知道發生什麼事。
同時,妳也不是當時人,妳又憑什麼說那麼多呢?
也許妳有看見我回文,但我所針對的只是某位朋友不明白會長的定義。
這不關我們的事,所以我們別為該事件作出回應是其基本態度。

舞兄都講左不如算,妳何必出言傷人?
又何必特地開個ac出黎嘈? 註冊時間是能夠看的。
妳是不是真的是位路人我就不說了。
開post唔一定係想嘈,有時係想表明立場同理解事件。
回復 支持 反對