查看: 6110|回復: 82
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對於 ζ拽◇豬× 先生 ,對我們的不滿,已獲處理

關閉 [複製鏈接]

很抱歉 各位親愛的團員  本人現在才替你們討回公道

事件發生的時候我不在" 不過聰明的人都能看出他的無知吧

ζ拽◇豬×  先生

先回應你的標題   
彩虹島是否有3合會我們不清楚
但我們公會絕對沒這種人  
如果我們公會的人曾有自稱是的話
請你拿出証明 如果沒有的話
希望你不要說出這種誤導別人的言語

================================*
你把投訴我們族搶怪的圖拿出來
很好  但不代表這是有力的証據

以下有幾個問題想你回答

1' 為何你所貼的圖都是經過剪輯...此行為有什麼目的?是想隱藏些什麼嗎?

以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky >>>>ζ拽◇豬×  先生 所說的話

重申 我們不是你所謂的三x會人仕  請不要作出任何中傷他人的行為

..................................!!

點算好呢,成班傻仔係度....
      又惡爺...我好驚
                        聽講好似被人恐嚇可以告佢嫁啵
>>>>ζ拽◇豬×  先生 所說的話

2' 你所說的傻仔是指誰人?假設是我們;那你有什麼理論証明我們是傻仔?難道你幫我們族員測試了智商程道?
..................................!!

8# neng93262555

唔好意思囉,你都有吊9我

3. 你使用的詞語相當不雅,請你做一個文明人!
一直以來你都在一個自認弱者的位置,, 那你所說我們都有吊9你
言語間不禁令人覺我你自己也有對我們族員作出不尊重的行為和說話
若是如此 假如我們族員有人曾對你使用粗言俗言 也不是什麼問題了
因為我們只是以其人之道還冶其人之身,,一個不懂禮特別人的人 我們也不需厚道

我發依個貼唔係想嘈交
           係想比大家(特別係d級lv少少既人)知道低lv係會比人串
                     人多係大晒既               

唔吹雞人地會話你無fd

4. 什麼是低LV的人就會比人串 ,你幾LV,有很低嗎? 假使你真被人串,
也是你一個人的事,請不要說成所有低LV的人都會被人串,你的言語似乎不恰當?
我們從來沒說過人多就大曬,,這話好像是出自你的口吧?

下!?佢地係上面打? 笑

就算係我霸場唔岩都唔洗一泥到就咁串掛!?

我比面佢個fd轉線,跟住係你地搞事
仲有我d圖無改過

我只係打過一句粗口姐,我有認到

5. 你也知道自己不對,我們族員可能是語氣不太好,
但他們對做錯事的人義正詞嚴,我覺得沒有不妥...!

你說你沒有改圖,難道把一幅大的圖片切割成一幅小圖不算改圖的話
請問 ζ拽◇豬×  先生 ,你所定義的改圖到底是什麼?我實在很難想像

係啊,因為全部都係你地d人

你自己諗清楚你自己up過d乜野

你自己上game周圍睇下,有邊個高lv既唔係霸場!?

就算霸場係黑人憎,咁扮大佬,成日話吹雞,

唔吹雞就=無朋友,戈d仲黑人憎

6.多謝 ζ拽◇豬×  先生提點,我們會想清楚我們在說什麼,你不需費心
你明知霸場係黑人憎,你因何還要如此做?你這算是知法犯法嗎?
請問誰扮大佬?他有自稱是大佬嗎?不然你怎會如此說?這是個謊言?說謊目的為何?

等陣先...我開喇叭罵人!?

我只係打左:清風寨既~誠仔,絕☆影想搶場就出聲,唔洗咁嫁啵

邊個字係罵人!?你驗下眼啦

7.也許你沒有罵我們..但你在低毀我們,而且你是有罵我們的,是你忘記了
在你上面那句[[[我只係打過一句粗口姐,我有認到]] 記起了嗎?

依個唔係搶場既問題,依加係搶完場仲要搵交嘈 >>>>ζ拽◇豬×  先生 所說的話

8.你這話令我覺得你有想轉移話題的行為,,
還有不是我們搵交嘈,是你,貼是你開的,對吧?

咁我有無轉去9線啊!??
                    唔該你再諗清楚,我爆喇叭有邊粒字係罵你啊??

9.爆喇叭沒有罵人,不表示你沒罵人,也不表示是對的,你認同吧?

哈哈,你就真係小朋友
睇你講野都知你不想長大

依只game有個叫組隊既功能!霸場都可以組隊姐,唔組隊咁出個功能托啊?

10.這樣說,你曾經有提出要和我的族員組隊嗎?
而且我覺得一組人霸場比你自己一個霸場更可恥,我們族員沒有這樣做,我感到十分安慰
而且有這個功能,不一定要使用,正如這世界有煙酒這些東西,不表示人們就需服用

我post得出泥就預左有咩後果

我post上泥唔係話我無錯

我post上泥係想比大家睇下,有族長係會幫族員搞事姐

重新聲明  我係有爆過一句粗口

11.族長???你知道誰是清風寨的族長嗎?那天我根本不在,你如何見到我?

人地琴日超威水嫁
                    不過你又唔係度...
                                 話人多唔係大晒...
                                        人少就無用
                                              6.7個圍我一個.. 咁算唔算人少!??

12.6,7個人嗎?你肯定?可是你在上面所說的人只是
以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky
請問那些多出來的人是誰?為何你所說的話前言不對后語?
因為是謊言?還是你故意誇大???

經過上述結論,ζ拽◇豬×  先生 所說的話自相矛盾,誇大失實,實在很難使人信服

PS,
各位可愛的族員,你地成人惹埋D無聊人,
要我拾手尾,仲唔做多D團任,哼><.....!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
danny831 -10 注意用詞

查看全部評分

回復

= =
你打到咁長做咩= =
回復 支持 反對

支持!!!!!!!
回復 支持 反對

我無話過我係無錯...
                 但係你地呢!?
                           講到自己岩晒咁
                                  仲有你懷疑我cut左圖既話,你自己可以上game睇下
                                              係唔係一次只顯示4句野
                                            仲有我戈時用緊手提電腦玩,唔知咁咩制影相,所以係用其他工具cut圖

回返你第11條:
                   戈時我轉左9線坐左係度
                             係有個人走埋泥自認族長囉,仲問我係唔係開喇叭話佢地

仲有6,7個人,有d唔係你地族既

你地d人一泥到,就叫我上去打!
                                             我點同佢組!??
回復 支持 反對

講定先...
麻煩各會員切勿粗言穢語
回復 支持 反對

今次唔會爆粗           
                     我都唔想嘈既''..
                                依加佢族長係度只係想講清楚姐
回復 支持 反對

話哂同族
唔好搞大件事就算
回復 支持 反對

寶寶!!!!!!!支持-3-!
回復 支持 反對

我無話想搞大佢....我都想和左佢既...
         但係佢地洗唔洗咁啊- -?
                  我想講依加問題唔係我同你個族d人有無爆到粗
                          係佢地唔想我開喇叭話佢地姐

仲有,你族員回貼戈d野做咩唔打埋出泥既?
回復 支持 反對

d 段落可唔可以正常返d...唔好東歪西倒...睇死人...=.=
回復 支持 反對