打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

我想倉庫多返d位....好多時唔夠放野...=_=
快d開放game錢npc....
仲有.....希望可以copy人地係頻比我d野,有時要自己打好煩
msn,同youtube d 野有時好長........如果可以copy,方便好多
回復 支持 反對

1.希望win7可以玩到...因為xp已經將近沒路....如果彩虹唔同時代一齊進步...唔通要玩家留步xp?
這是不可能的事吧...為一隻online game而不跟大隊??加上....我有好多fd都係因為win7而玩唔到...這是寂寞難耐吧??

2.以前係咪有一隻叫搞鬼神ga加經野(加50%經一個月)....我想要...而家已經無得買..就好似d貓狗寵咁放係商城..,,最好唔咁貴喇...可以ga...分一半,....一隻20日...一隻30日咁...咁玩家同gameone都可以得益...=]

3.嗯...我想講一樣野...有陣時升完lv個身爆滿怪物掉落d裝....諗住去賣比npc..點知心急連上左9lv拼ga裝都賣埋
我諗心情會係好無奈....希望可以增加一個回"扣"功能係d買賣npc到...因為我玩過一個服就係咁樣...賣錯左可以買返.....咁樣我可以安心好多...

就以上!!
最後....多謝gm以往為彩虹島的供獻和心力......活動都不是白搞的...很多玩家有關注...
雖口裡說不...但身體卻很誠實吧(口就鬧你...但仲係日日上線希望望到你地更新)
再這....可能這一隻網遊已經不再是一隻吸引或有利可圖的網遊
但這是所有還留下來的玩家的心願而且有很多回憶......

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
kit06 + 20 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對