打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [HKGUNZ]問題

關閉 [複製鏈接]
"369 / :O)" 呢D點解

玩多D就知
我就覺得有D人好勁,不過通常都好串
殺左你就會係你面前做D 動作,好難忍

你練好D技術
串返人
之後到m群,多人吹水係好
但只要有問題問佢地,佢地都會比錯既引導你

直接加GM(細女) MSN問
回復 支持 反對

: o) 好似解 膠 on9 ...

粗口 \3333333333333333333333333/
回復 支持 反對

我同superxxbb打過,好冇禮貌,姐係串
成鬼日剎左人就係到做d按"~"果個串人action
仲要射屍!我都覺得好難忍!

你唔夠人打佢串你又有咩問題?
佢射你屍   你咪用死屍shot射殺返佢lo
d人...唉,冇品2字,勁就勁la,又要串

冇品?tk有品?
仲有之前光明gunz好似話乜鬼野"神點"
好心la,香港人...唉,連d正常weapon同clothes都要點(貪$)

你知唔知開私服要幾多電費?
佢同D玩家收少少錢等佢唔洗比咁多錢又有咩問題?
你試下日日24小時開機睇下電費多幾多

大家玩下trinity gunz,入去望下d劍同槍
正過hk gunz 10000倍!

trinity gunz入邊D野 GZ大把  你自己去望下   棵女裝都有
自己改都仲得 369

trinity gunz同外國佬玩F12神技?
回復 支持 反對

有時KO左人踩住人做ed action冇問題
但係禁就好明顯串人,你古我比人串好好受?

你自己受唔受到你問題
唔夠做又要嘈?唔知邊D人冇品呢
d人...唉,冇品2字,勁就勁la,又要串
所以我中意外國ser多過hk ser(冇品同串的問題)
仲有之前光明gunz好似話乜鬼野"神點"
好心la,香港人...唉,連d正常weapon同clothes都要點(貪$)

大家玩下trinity gunz,入去望下d劍同槍
正過hk gunz 10000倍!

你打E渣野個時又有冇理過我地feel?
你E架講衰晒香港GUNZ界的人
識話人唔識話自己?

唔夠人做就唔好嘈啦
又要面又廢又要嘈
我諗Gunze隻game唔係好岩你
你估BB/我地岩岩玩會未比人串過?
回復 支持 反對

射屍吧
回復 支持 反對