打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 討論911

911 一定係技術  100%係技術

你試下911 一個有心避你既人  睇下有冇咁易?
或者你又有冇試過想911人地但唔成功  反而殺死左自己?
911同避911都係技術   要靠心理 意識  估對方下一步會做咩
唔好行埋d死位 容易比人911既地方
比人911左只好怪自己唔夠技術   冇預先諗到人地會911你

如果911係唔岩  點解官方唔禁左佢呢?   就連世界比賽d選手都會合力用911
回復 支持 反對

911  e個觀點  係以前數碼時代都係唔成立
人地話係未係~~~尤其玩死鬥場  911根本就係唔夠打先會咁做
樓上  唔係話避就避ga~911單事夠冇得避 廢話
玩村10場 入角  你係封左人  人地補彈  你係死就死  點避ar

另外講 ...
冰狩 發表於 8-2-2009 04:45

又係呢個問題  每次都只會用村10既死角做例子  
但係又冇諗過  點解你要入去?   我已經講過  要盡量避免入去死位
如果你已經係個死位  就算係超級高手都難免會輸  但係如果你唔入去呢?
又或者你唔比人地入去呢?  如果你意識到人地會911你   你就唔應該再入去
仲有咩叫 " 你係封左人 人地補彈" ?  如果你封左人地  但係人地補彈會補死你既話
即係你連自己都封埋?  如果你有玩泡泡堂或者韓服  你就知道911其實冇問題
只係台灣人既奇怪思想先會禁911   同埋遇到泡泡堂或者韓服既高手  你想911佢都難
回復 支持 反對