打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 2009年高考及會考佳績獎勵(於8月31日派發

一般考生通常會分為以下考試:
1)以兩科ASL(包括中、英文科)及三科AL應考
2)以三科ASL(包括中、英文科)及兩科AL應考
3)以兩科ASL(包括中、英文科)及兩科AL應考
4)以四科ASL(包括中、英文科)及一科AL應考

點解無3AL+3AS 既......唔通我係特殊份子? 讀多科有無得獎勵~.~

剛剛路過先發現有呢個post既存在....
回復 支持 反對

隔離文科班有個 3AL + 4AS
o個個人CE自修A math,AL自修 Math and Stat
對上一次Mock仲高分過晒全部理科班既bio group,真係羞家.....

我math group 的...
回復 支持 反對

傳說中的ABCDE....連U都有...係無F...

仲有會考o個d....

AL subject:
1A = 800積分
1B = 500積分
1C = 250積分

ASL subject:
英語運用考取D等穫200積分
中國語文及文化科考取E等穫50積分
Applied Maths 1D = 150積分 x 0.65 = 98積分

================================
Total: 1898積分

By: Fantasma

[ Last edited by [SYSS]Fantasma on 2006-8-14 at 08:05 PM ]
回復 支持 反對

話說我physics 都空左2成倒.......A倒就算啦
回復 支持 反對

原帖由 edenli 於 2007-6-30 15:07 發表
唉~我退步左好多, 慘敗呀 嗚嗚
之前我會考拎26分唔知有呢個活動!
今次我中文E左呀好樣衰
我想問: 我個WEB CAM影唔到兩到可唔可以在成績表上寫D野代表一下...THX

唉~我作文都係U左呀

我好同情你地既遭遇,因為我都係實用文U左...靠Oral B 拉返個E返黎-.-.....
樓上AAB有前途bor,諗住揀咩?

F先生 A左個尷尬科.........
回復 支持 反對

整細佢先upload囉.......轉格式...resize....drop...
回復 支持 反對