打印 上一主題 下一主題
收起左側

◎AOC軍團招人區◎∼∼∼想招人入團/搵團入就入黎

頭像被屏蔽

>.D

軍團名稱:草帽海賊團>.D,團員們在名前加 °*/賊/海//one piece 既character 名 (字前符號任你鐘意)
主要劇情:EVO
入團條件:16+,最少識合野同玩左都有半個月EVO,合作最重要,要有MSN,未有加入過其他團.

--------------------------------------------------------------------------------------------

開團目的只係想一齊玩識多D朋友,總唔可以係拉人網度叫人ADD我吧XD,多d人一齊先好玩11

開團後如果人數許可將每星期進行一次團內賽,it will be very funny.
--------------------------------------------------------------------------------------------

有意請加msn↓↓↓
group138800@msnzone.cn or  kwan_shit@hotmail.com  <---)§賊﹌→思= ]
成員:
由於有人冒認本團成員去洗頻 so關一排先
喜歡玩evo既快add我啦,係中有件事,有禮貌最好啦XD!我都幾好人XD

人數快D上啊,快ADD 我MSN!!!!!!!

回復 支持 反對

頭像被屏蔽

回復 62# 的帖子

>.D
軍團名稱:草帽海賊團>.D,團員們在名前加 °*/賊/海//one piece 既character 名 (字前符號任你鐘意)
主要劇情:EVO
入團條件:16+,最少識合野同玩左都有半個月EVO,合作最重要,要有MSN,未有加入過其他團.

開團目的只係想一齊玩識多D朋友,總唔可以係拉人網度叫人ADD我吧XD,多d人一齊先好玩11

開團後如果人數許可將每星期進行一次團內賽,it will be very funny.

有意請加msn↓↓↓
group138800@msnzone.cn or jimmyyeung123@hotmail.com <---☆LoK★
喜歡玩evo既快add我啦,係中有件事,有禮貌最好啦XD!我都幾好人XD

成員:
由於有人冒認本團成員去洗頻 so關一排先
人數快D上啊,快ADD 我MSN!!!!!!!

回復 支持 反對