樂古Nakuz

標題: 升級BEANFUN送解碼 [打印本頁]

作者: abill04064    時間: 18-9-2013 17:38
標題: 升級BEANFUN送解碼

資料來源:http://www.csonline.com.hk/news/v3_noticeDetails.aspx?Year=2013&ID=2772[attach]1028423[/attach]
作者: 血映雪    時間: 18-9-2013 17:40
橘子這回又來愚弄玩家了?
作者: 獎門人kkng    時間: 18-9-2013 18:23
送3個不如唔好送...
不過都好過之前升既人 話咩點數抽獎唔知幾多名額 中到自己先算><
作者: roompklee    時間: 18-9-2013 23:38
咁要拿拿林升bf
作者: kwai-kit    時間: 18-9-2013 23:41
其實大家這次也不升
可能下次出活動
獎品更好XD
作者: w98f496d    時間: 19-9-2013 02:01
橙子又出古惑招利誘玩家升級。之前就係咩送30000點 
作者: kwai-kit    時間: 19-9-2013 14:55
w98f496d 發表於 19-9-2013 02:01

之前果次冇30000點咁多....
之前係所有升級既人中抽60個出黎比500點炸
今次就人人有3個解 好過上次好多

我亦相信今次未升級的人
下次會有更好多獎@@
作者: abill04064    時間: 22-9-2013 23:29
回復 7# kwai-kit 係就最好啦,希望下次升級beanfun送紅awp永久序號
作者: 59081113    時間: 28-9-2013 22:59
抽到好多野A_A.
作者: v1w1    時間: 3-10-2013 12:51
Are you kidding me?

某橘的生意陷入困局,又推出可笑的活動來挽留玩家

可惜beanfun的安全指數,真是XXX

升級beanfun的人,小心你的帳號

中伏的玩家字
作者: SoulDevil    時間: 5-10-2013 20:29
回復 10# v1w1

其實...中左咩伏? GASH 玩家
作者: michael1994113    時間: 6-10-2013 15:55
w98f496d 發表於 19-9-2013 02:01

嘩如果升左送30000點,我真係即刻升,我個仲未升BEANFUN@@
作者: w98f496d    時間: 6-10-2013 18:56
回復 10# v1w1

最近都無發生 (8-10月)撞密碼事件 定係我太少上BF關係? 1個月1次
作者: Zac86786886    時間: 8-10-2013 03:41
有30000點個陣,就係CSO 汁個日,你咪等下囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2