樂古Nakuz

標題: 版本問題!? [打印本頁]

作者: 口者口者    時間: 23-2-2013 00:25
標題: 版本問題!?
想問問咁多位 你地更新左2.1
會出玩CD2.1既 但點解我見用AOFE 果個更新 更完仲係CD1.1 但已經係CD2.1內容
有D人更新左上網都仲係CD1.1 有D人就CD2.1
到底邊個先岩=0=?
作者: 手田水口廿卜    時間: 23-2-2013 08:03
+2
作者: doggoddoggod    時間: 23-2-2013 12:11
想問問咁多位 你地更新左2.1
會出玩CD2.1既 但點解我見用AOFE 果個更新 更完仲係CD1.1 但已經係CD2.1內容
...
口者口者 發表於 22-2-2013 16:25

有1000人口就岩
作者: 口者口者    時間: 23-2-2013 12:33
有1000人口就岩
doggoddoggod 發表於 23-2-2013 12:11

已經有1000人口 但我仲係見到有分CD1.1 同CD2.1既場
真係唔知大眾玩邊個=_=
作者: SETO    時間: 23-2-2013 17:13
我之前都係,裝左CD2.1個Launcher,有1000人口,同埋已修改晒d bugs&平衡,如:精羽弓射程只有4
但都仲係CD1.1版本,因為我仲用番之前個age2_x2_窗口化 黎開game,有舊既遊戲者名稱
之後我用新裝既age2_x2.exe黎開game(沒窗口化)就ok,係CD2.1版本,但就無晒所有遊戲者名稱,自己再改番d新名&快捷鍵
作者: 口者口者    時間: 23-2-2013 18:17
我之前都係,裝左CD2.1個Launcher,有1000人口,同埋已修改晒d bugs&平衡,如:精羽弓射程只有4
但都仲係CD1.1版 ...
SETO 發表於 23-2-2013 17:13

姐係宜家你都有2個版本?
作者: SETO    時間: 23-2-2013 18:35
係, CD1.1果個應該係bug,有時會彈d錯誤訊息出黎, 用返2.1就ok

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2