樂古Nakuz

標題: 我認為樂古AOC/AOFE 衰落既其中一個原因 [打印本頁]

作者: 小一個    時間: 27-1-2013 14:15
標題: 我認為樂古AOC/AOFE 衰落既其中一個原因
而家呢個新世代,其實好多人屋企都有ROUTER而用ROUTER既人好多一係唔睇教學,唔識點SET ROUTER,一係睇完教學都唔識SET
搞到連唔到IP,只可以係VLAN到玩,但係VLAN D 場又無場名,都唔知玩咩,搞到D人唔想再玩

好似我D FD咁,10個有9個都係用ROUTER,好多都係連唔到IP,個個都係要教先識
作者: 進化強手    時間: 28-1-2013 21:52

置頂有教學,
不過有些人好像還是不成功…
另外,
我認為樂古可以跟vLan很好的互相利用,
例如開場後在IP發佈所公佈場名及遊戲類型,
實際上大家也是可以利用vLan連線的。
作者: 手田水口廿卜    時間: 29-1-2013 20:24
玩單人RPG也可以
作者: m690303    時間: 4-2-2013 17:51
比之前人數更少了. 看來真的快收了.........
作者: peter00    時間: 4-2-2013 19:09
我轉了vlan玩
原因 家中用路由器
作者: 路斯    時間: 8-2-2013 14:59
太多新GAME啦....
作者: m690303    時間: 8-2-2013 17:53
主要還是玩家問題佔主要原因拉
作者: crazyringo    時間: 10-4-2013 18:45
其實都是名的問題

大家想想當出左世2之後,又有幾多人繼續去玩世1
現在出左世3啦,玩世2既人當然自然少

而且畫質方面,世2真是遠遠及不上世3,e家o的人打機又成日睇畫質,少人玩係正常

而且本身就缺乏宣傳,新人又點會增加,如果想世2活起來
大家應該先叫自己fd都一齊玩,然後再叫fd既fd玩,人明白世2既好先至會番黎
否則世2只會會從我地生活中消失
作者: noddy723    時間: 10-4-2013 19:47
其實都是名的問題

大家想想當出左世2之後,又有幾多人繼續去玩世1
現在出左世3啦,玩世2既人當然自然少

而 ...
crazyringo 發表於 10-4-2013 18:45

係阿...而且其他新game又係咁出..
    搞到愈黎愈小人
作者: KING7557    時間: 17-4-2013 14:32
被時代淘汰的好遊戲
作者: sa1597    時間: 17-4-2013 20:06
  連線不好連吧
作者: tommytomy    時間: 17-4-2013 23:57
太多新game啦
加上e家潮流又唔興玩aoc
作者: crackersu    時間: 18-4-2013 21:23
新遊戲太多,沒有太多時間玩了!
作者: gtoxiang    時間: 19-4-2013 16:31
比之前人數更少了. 看來真的快收了.........
作者: erich0108    時間: 8-5-2013 23:46
蟹蟹大大分想

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2