樂古Nakuz

標題: `` [TEAM KRINK]招募一切有意進軍CSGO既玩家 [打印本頁]

作者: xDeViLkissi剎    時間: 20-8-2012 17:06
標題: `` [TEAM KRINK]招募一切有意進軍CSGO既玩家

[attach]959716[/attach]

[attach]1068910[/attach]

軍團名稱:
- Krink / TioABrazo / m9k (csgo team)
軍團介紹:
-已於2013年年尾進軍CSGO,現招募一切有與趣加盟或有玩開CSGO既香港玩家加入
-RC ID: 25639291

團長:
- KAOS一TTIWDFY / CSGO in-game-leader

副團長(已過時,可忽略):
- DracuLaB
- GetxlSaD
- ANLS一PantherAz
- kRk一Zr/ mAzeOvO/ Gr/ Dr/ Nr

軍團守則(只有紅色藍色適用):
- 在線(開住電腦)時間請上Rc
- 不得使用外掛/任何作弊程式 (唔洗外掛Carry唔該哂)
- 入團後請多與團友溝通
- 不得無故對其他玩家作出Logo/Bin c等侮辱性行為
- 如果各團員想打團戰,請在副團領導下參與
- 在團戰時必須聆聽Team Leader指令
- 本團常有Mix/Got5以培訓團員
- 如無特別原因,團內有Mix/Got5時請多參與

測試事項:
- Got1(ae)(mid 800$/full 7500$)
- Guns:Cs1.6 Guns(連狙除外)
- 禁止o3,o4,o5(手榴彈,閃光彈,煙霧彈)
- 看槍法,聽聲決定
- 考官將作最後決定

---------frag movie-----------
[youtube]kIGRJ2bbiLU[/youtube][youtube]nI0bRFe70Pk[/youtube][youtube]Mal3xuyPpJA[/youtube]
-------------團戰相-------------[attach]960941[/attach]
[attach]962548[/attach]

[attach]959271[/attach]

[attach]950524[/attach]

[attach]950525[/attach]

[attach]950689[/attach]
[attach]950709[/attach]

[attach]950710[/attach][attach]952576[/attach]

[attach]952575[/attach]
[attach]952577[/attach]

[attach]956271[/attach][attach]957063[/attach]

[attach]957064[/attach]

[attach]957065[/attach]

[attach]957066[/attach]
作者: piggirl12    時間: 20-8-2012 17:10
support!_!
作者: Heaz    時間: 20-8-2012 17:11
Support!_!
作者: roompklee    時間: 20-8-2012 17:24
實扑吓先
作者: AKB渡辺麻友    時間: 20-8-2012 17:27
抄左你個TEAM兩次>.<
作者: eeeewwww    時間: 20-8-2012 17:31

垃圾team
作者: xDeViLkissi剎    時間: 20-8-2012 18:24
回復 5# AKB渡辺麻友

不如搵日兩邊出full team打多次for fun?
作者: AKB渡辺麻友    時間: 20-8-2012 18:36
回復  AKB渡辺麻友

不如搵日兩邊出full team打多次for fun?
xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 18:24

唔出FULL TEAM都GG你個TEAM >.<(仲要抄)
作者: xDeViLkissi剎    時間: 20-8-2012 19:08
唔出FULL TEAM都GG你個TEAM >.
AKB渡辺麻友 發表於 20-8-2012 18:36

o...點解我日日rc密你d人叫你地got5都唔應既a_a
而且同你打個2場係出d冇mic+冇sense既人打...因為你地跟本冇資格要我地出full打
比你炒2場開心下囉^_^係想我地認真小小打既話就約我地啦^_^
作者: AKB渡辺麻友    時間: 20-8-2012 19:33
o...點解我日日rc密你d人叫你地got5都唔應既a_a
而且同你打個2場係出d冇mic+冇sense既人打...因為你 ...
xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 19:08

打緊GOT5.... 不洗講野 理得你FULL唔FULL TEAM 抄就係抄
作者: xDeViLkissi剎    時間: 20-8-2012 19:56

ridiculous=)
我地家下哩個系新團, 唔同左人, 歡迎再度got5
如果你係要拎之前既野黎講 我肯定 我地羸你既 一定係多過你地羸我既~_~
作者: zowie.    時間: 20-8-2012 20:12
noob team 一個 :O
又串又淆got5
作者: xDeViLkissi剎    時間: 20-8-2012 20:13
淆got5 我地唔怕輸嫁 要got5約我地冇問題嫁
作者: yuk456852    時間: 20-8-2012 20:25
回復 13# xDeViLkissi剎

ok when?
作者: xDeViLkissi剎    時間: 20-8-2012 20:26
最好晏就1:00~7:00
同埋你叫咩名?
作者: alex3334    時間: 21-8-2012 00:05
最好晏就1:00~7:00
同埋你叫咩名?
xDeViLkissi剎 發表於 20-8-2012 20:26

he cs name is mazee he hv 9years cs exp
作者: kb041426    時間: 21-8-2012 11:00
.... 彈機我都5想GA =[ 我都想玩ga T^T 場都MO入就彈左
作者: AKB渡辺麻友    時間: 21-8-2012 11:16
l超人不能有眼淚l  viRtus GlisTeN星儿 Naverism 鬥都= full team?
作者: 中平    時間: 21-8-2012 11:22
入團準則:
- 有Rc語音(有Mic為佳)
- 有基本Sense
- 有基本槍法(點射,壓槍...)
- 懂得聽聲
- 懂得各地圖打法及報位(dust2,inferno,nuke...)
我對你地D團員係入團準則度有少少問題
Lostnightx約定何來基本sence?基本槍法?聽識聲?識報哂3幅圖既位?
同埋牙剎哥點解你成日打輸got5都有籍口既??????
作者: AKB渡辺麻友    時間: 21-8-2012 11:26
入團準則:
- 有基本Sense
- 懂得聽聲
- 懂得各地圖打法 ...
中平 發表於 21-8-2012 11:22

個剎吹到 肯定 羸既 一定係多過你地羸我 (我唔信)輸左就賴賴賴
作者: 中平    時間: 21-8-2012 11:28
人地剎哥屈機嫁,之前同我個團D人got5話吾好搵外援轉個頭自己走去搵4隻外援返泥...
我笑左囉=.=
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:30
入團準則:
- 有基本Sense
- 懂得聽聲
- 懂得各地圖打法 ...
中平 發表於 21-8-2012 11:22

輸咪輸 何來有藉口?
約定呢d係got5-1搵人sub既.
同埋佢識報哂3張圖(當然可能有一兩個位唔記得)
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:30
人地剎哥屈機嫁,之前同我個團D人got5話吾好搵外援轉個頭自己走去搵4隻外援返泥...
我笑左囉=.= ...
中平 發表於 21-8-2012 11:28

下..我個ac不嬲佢團..外援..
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:31
個剎吹到 肯定 羸既 一定係多過你地羸我 (我唔信)輸左就賴賴賴 ...
AKB渡辺麻友 發表於 21-8-2012 11:26

but 好似你吹大d^^
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:32
l超人不能有眼淚l  viRtus GlisTeN星儿 Naverism 鬥都= full team?
AKB渡辺麻友 發表於 21-8-2012 11:16

暫時係既..唔排除以後有新人入/舊人番黎會改
作者: 中平    時間: 21-8-2012 11:32
回復 23# xDeViLkissi剎

咁你之前又點解吾夠膽認個隻AC係你泥呀???
作者: 中平    時間: 21-8-2012 11:32
回復 25# xDeViLkissi剎

咁剎哥你係邊一個??
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:33
回復  xDeViLkissi剎

咁你之前又點解吾夠膽認個隻AC係你泥呀???
中平 發表於 21-8-2012 11:32

係你自己話唔肯定個ac係我用既
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:34

咁剎哥你係邊一個??
中平 發表於 21-8-2012 11:32

關你事?~_~ 我一定係full team嫁?
作者: 死神(LOLz)    時間: 21-8-2012 11:34
實仆
作者: 中平    時間: 21-8-2012 11:34
回復 22# xDeViLkissi剎

吾記得??鐵門講做鐵板係講錯?係吾記得?係吾識?,呢D就吾知啦!
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:35

吾記得??鐵門講做鐵板係講錯?係吾記得?係吾識?,呢D就吾知啦! ...
中平 發表於 21-8-2012 11:34

打起上黎講錯一兩個位又有咩出奇.. 黃房頂講做upper<<呢d先係唔識
作者: 中平    時間: 21-8-2012 11:37
咁就要睇下出自邊個把口啦...
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:38
咁就要睇下出自邊個把口啦...
中平 發表於 21-8-2012 11:37

邊個把口又有咩分別.. 講錯同埋唔識係兩回事
作者: shiraishi    時間: 21-8-2012 11:40
Support
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 11:41
Support
shiraishi 發表於 21-8-2012 11:40

thx
作者: eeeewwww    時間: 21-8-2012 11:42
[quote][/quote]
吾記得??鐵門講做鐵板係講錯?係吾記得?係吾識?,呢D就吾知啦!   
打起上黎講錯好出奇???
作者: kb041426    時間: 21-8-2012 12:23
點解要放炒我1個張上去
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 12:25
點解要放炒我1個張上去
kb041426 發表於 21-8-2012 12:23

因為你太7
作者: 莎拉女友    時間: 21-8-2012 14:08
勁團

。。
作者: sillymonkey    時間: 21-8-2012 14:13
想入,要考就考,不過未更新到同你地玩過,OK勁的,support
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 18:56
回復 41# sillymonkey

THX=)
作者: Ganz.    時間: 21-8-2012 19:22
smile die;mazee fat jai.hea hv time got5.
作者: Heaz    時間: 21-8-2012 19:55
smile die;mazee fat jai.hea hv time got5.
Ganz. 發表於 21-8-2012 19:22

晏就搵我.Ganz
作者: milton7028    時間: 21-8-2012 20:30
得閒交流下
作者: Heaz    時間: 21-8-2012 20:32
得閒交流下
milton7028 發表於 21-8-2012 20:30

ok 得閒搵我地mix/got5
作者: Ganz.    時間: 21-8-2012 21:15
綠頭吾多鍾意我;叫人拉下都吾得@@
作者: xDeViLkissi剎    時間: 21-8-2012 22:25
回復 47# Ganz.

by 綠頭: 冇唔鍾意你=0="
作者: Ganz.    時間: 21-8-2012 23:18
吾好扮野啦;你密同人講D野我都知啦;當我傻架?
作者: IcEJaI    時間: 22-8-2012 01:25
支持~!!!
作者: xDeViLkissi剎    時間: 22-8-2012 19:25
推~~~~~~~
作者: AKB渡辺麻友    時間: 22-8-2012 20:36
your team lalamingz pro cheat^^
作者: eeeewwww    時間: 22-8-2012 20:50
收皮啦cheat
作者: xDeViLkissi剎    時間: 22-8-2012 21:02
your team lalamingz pro cheat^^
AKB渡辺麻友 發表於 22-8-2012 20:36

人地廢又串人,人地勁又話人cheat^_^ 你都幾好野啵~_~

小學雞黎嫁你?!
作者: AKB渡辺麻友    時間: 22-8-2012 21:05
人地廢又串人,人地勁又話人cheat^_^ 你都幾好野啵~_~

小學雞黎嫁你?! ...
xDeViLkissi剎 發表於 22-8-2012 21:02

steam got5?55(up f.1)
作者: xDeViLkissi剎    時間: 22-8-2012 21:17
steam got5?55(up f.1)
AKB渡辺麻友 發表於 22-8-2012 21:05

玩得steam既.都知大把人pro過佢..如果你咁都可以話佢cheat.你就真係見識小~_~
作者: AKB渡辺麻友    時間: 22-8-2012 22:43
玩得steam既.都知大把人pro過佢..如果你咁都可以話佢cheat.你就真係見識小~_~ ...
xDeViLkissi剎 發表於 22-8-2012 21:17

咪叫你STEAM GOT5囉ON_ JAI 我堅系想知拒係PRO定影帝
作者: xDeViLkissi剎    時間: 23-8-2012 09:38

回復 57# AKB渡辺麻友

第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地team同你地got, 咁輸贏一睇就知啦, got黎做咩尼?(輸左你又人廢, 又話點解系steam咁廢, cso一定系cheat 之類^^)

第二,貴團點解唔嘗試去問本團拎demo呢? 如果你地睇完demo都覺得佢係cheat既話...幫唔到你, 某程度上你睇野真系有d問題。

第三,如果你地輸左就話人cheat, 贏左就話人nub。咁同你打都冇乜意思...你都無乜生存價值...

*(睇開d啦小朋友...哩個世界上大把人pro過你=] )*我地絕對唔系驚同你steam got5^.^ 約個時間(如果你真系咁固執我都冇野講...)
作者: IcEJaI    時間: 23-8-2012 10:27
我地都有條某利彈機/...\
作者: mingliu123    時間: 23-8-2012 10:28
support!_!
作者: AKB渡辺麻友    時間: 23-8-2012 11:28
回復  AKB渡辺麻友

第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地 ...
xDeViLkissi剎 發表於 23-8-2012 09:38

回應一 STEAM冇CHEAT先叫你STEAM GOT5, STEAM同CSO冇分別?彈道都唔同啦KAI 子
   回應二 DEMO睇唔到CHEAT OK?原全唔關睇野的問題OK?

回應三  你無_野呀?我有冇生存價值關你_事?你好9唔搭8

(我原全冇話自己PRO       ( ADD STEAM id dan200113)
作者: 中平    時間: 23-8-2012 12:27
回復 37# eeeewwww

你打起上泥先講錯,咁仲有鬼人搵你打咩
作者: 中平    時間: 23-8-2012 12:28
回復 58# xDeViLkissi剎

你都可以話人小朋友........................
作者: xDeViLkissi剎    時間: 23-8-2012 15:24

回復 61# AKB渡辺麻友

原來你...系眼殘+腦殘.....   第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既技術唔會比CSO好, 如果你系都要我地team同你地got, 咁輸贏一睇就知啦, got黎做咩尼?(輸左你又人廢, 又話點解系steam咁廢, cso一定系cheat 之類^^)

你既回覆: 回應一 STEAM冇CHEAT先叫你STEAM GOT5, STEAM同CSO冇分別?彈道都唔同啦KAI 子

睇唔睇到...你先系9唔搭8....
   仲有...demo睇唔到cheat咁demo黎托_? 第2,其實系你唔識睇cheat, 唔系睇唔到cheat=)
作者: AKB渡辺麻友    時間: 23-8-2012 16:03
回復  AKB渡辺麻友

原來你...系眼殘+腦殘.....   第一,我地team唔系玩開steam,只系玩開cso。Steam既 ...
xDeViLkissi剎 發表於 23-8-2012 15:24

wa DEMO睇到CHEAT D人唔洗叫人ON LAN 啦 SENSE 哥 仲會有廿多CSO影帝?
作者: komarco    時間: 23-8-2012 16:07
wa DEMO睇到CHEAT D人唔洗叫人ON LAN 啦 SENSE 哥 仲會有廿多CSO影帝?
AKB渡辺麻友 發表於 23-8-2012 16:03

睇唔到人地用掛,但係睇得出人地有冇開掛-.-
作者: AKB渡辺麻友    時間: 23-8-2012 16:44
komarco 發表於 23-8-2012 16:07

條友話睇到
作者: xDeViLkissi剎    時間: 23-8-2012 18:16
komarco 發表於 23-8-2012 16:07

一語中的...<唔知有冇錯
作者: kb041426    時間: 23-8-2012 19:35
其實我想知AKB渡辺麻友 cso係邊個?@@  點解要係咁串我地團ge
作者: AKB渡辺麻友    時間: 23-8-2012 20:19
其實我想知AKB渡辺麻友 cso係邊個?@@  點解要係咁串我地團ge
kb041426 發表於 23-8-2012 19:35

CSO NAME 金龍王
作者: xDeViLkissi剎    時間: 23-8-2012 20:20
CSO NAME 金龍王
AKB渡辺麻友 發表於 23-8-2012 20:19

未見過你 sor.
作者: jackylam1201    時間: 23-8-2012 20:24
支持毛 小學雞Hea
作者: Heaz    時間: 23-8-2012 20:31
支持毛 小學雞Hea
jackylam1201 發表於 23-8-2012 20:24

Who arE YoU
作者: xDeViLkissi剎    時間: 24-8-2012 11:51
push~~~~~~
作者: xDeViLkissi剎    時間: 24-8-2012 18:40
push~``
作者: Ganz.    時間: 25-8-2012 03:13
支持毛 小學雞Hea
jackylam1201 發表於 23-8-2012 20:24

+1
作者: xDeViLkissi剎    時間: 25-8-2012 09:56
+1
Ganz. 發表於 25-8-2012 03:13

on9 ganz- -
作者: xDeViLkissi剎    時間: 25-8-2012 23:47
Push~~
作者: xDeViLkissi剎    時間: 26-8-2012 10:49
push~~~
作者: sfs091109    時間: 26-8-2012 14:33
PRO
作者: xDeViLkissi剎    時間: 26-8-2012 17:05
push```
作者: xDeViLkissi剎    時間: 27-8-2012 01:07
push............
作者: eeeewwww    時間: 27-8-2012 13:52
樓主年紀輕輕,就有經天緯地之才,定國安邦之智,古人云,臥龍鳳雛得一而安天下,而今,天祐我大中華,滄海桑田5000年,中華 神州平地一聲雷,飛沙走石,大舞迷天,朦朧中,只見頂天立地一金甲天神立於天地間,這人英雄手持雙斧,二目如電,一斧下去, 混沌初開,二斧下去,女媧造人,三斧下去,小生傾倒.得此大英雄,實耐之幸也,民之福也,怎不叫人喜極而泣.......古 人有少年樓主說為證,少年之樓主如紅日初升,其道大光;河出伏流,一瀉汪洋;潛龍騰淵,鱗爪飛揚;乳虎嘯谷,百獸震惶;鷹隼 試翼
,風塵吸張;奇花初胎,皇皇;干將發硎,有作其芒;天戴其蒼,地履其黃;縱有千古,橫有八荒;小生對樓主之仰慕如滔滔江 水連綿不絕,海枯石爛,天崩地裂,永不變心.

看完樓主的帖子,我的心情竟是久久不能平靜。正如老子所云:大音希聲,大象無形。我現在終於明白我缺乏的是什麼了,正是樓主那種 對真理的執著追求和樓主那種對理想的艱苦實踐所產生的厚重感。面對樓主的帖子,我震驚得幾乎不能動彈了,樓主那種裂紙欲出的 大手筆,竟使我忍不住一次次地翻開樓主的帖子,每看一次,讚賞之情就激長數分,我總在想,是否有神靈活在它靈秀的外表下,以 至能使人三月不知肉味,使人有餘音繞樑、三日不 絕的感受。樓主,你寫得實在是太好了。我惟一能做的,就只有把這個帖子頂上去這件事了。

樓主的帖子實在是寫得太好了。文筆流暢,修辭得體,深得魏晉諸朝遺風,更將唐風宋骨發揚得入木三分,能在有生之年看見樓主的這個 帖子。實在是我三生之幸啊。看完樓主的這個帖子之後,我竟產生出一種無以名之的悲痛感——啊,這麼好的帖子,如果將來我再也 看不到了,那我該怎麼辦?那我該怎麼辦?直到我毫不猶豫地把樓主的這個帖子收藏了,我內心的那種激動才逐漸平靜下來。可是我 立刻想到,這麼好的帖子,倘若別人看不到,那麼不是浪費樓主的心血嗎?經過痛苦的思想鬥爭,我終於下定決心,犧牲小我,奉獻 大我。我要拿出這帖子奉獻給世人賞閱,我要把這個帖子一直往上頂,往上頂!頂到所有人都看到為止!

在遇到你之前,我對人世間是否有真正的聖人是懷疑的;而現在,我終於相信了!我曾經忘情於兩漢的歌賦,我曾經驚訝於李杜的詩才, 我曾經流連於宋元的詞曲。但現在,我才知道我有多麼淺薄
作者: xDeViLkissi剎    時間: 27-8-2012 19:10
樓主年紀輕輕,就有經天緯地之才,定國安邦之智,古人云,臥龍鳳雛得一而安天下,而今,天祐我大中華,滄海桑田500 ...
eeeewwww 發表於 27-8-2012 13:52

no kai ok?
作者: seavin13597    時間: 27-8-2012 23:04
比人串得仲多過我地TopFraGs
作者: seavin13597    時間: 27-8-2012 23:05
樓主年紀輕輕,就有經天緯地之才,定國安邦之智,古人云,臥龍鳳雛得一而安天下,而今,天祐我大中華,滄海桑田5000年,中華 神州平地一聲雷,飛沙走石,大舞迷天,朦朧中,只見頂天立地一金甲天神立於天地間,這人英雄手持雙斧,二目如電,一斧下去, 混沌初開,二斧下去,女媧造人,三斧下去,小生傾倒.得此大英雄,實耐之幸也,民之福也,怎不叫人喜極而泣.......古 人有少年樓主說為證,少年之樓主如紅日初升,其道大光;河出伏流,一瀉汪洋;潛龍騰淵,鱗爪飛揚;乳虎嘯谷,百獸震惶;鷹隼 試翼
,風塵吸張;奇花初胎,皇皇;干將發硎,有作其芒;天戴其蒼,地履其黃;縱有千古,橫有八荒;小生對樓主之仰慕如滔滔江 水連綿不絕,海枯石爛,天崩地裂,永不變心.

看完樓主的帖子,我的心情竟是久久不能平靜。正如老子所云:大音希聲,大象無形。我現在終於明白我缺乏的是什麼了,正是樓主那種 對真理的執著追求和樓主那種對理想的艱苦實踐所產生的厚重感。面對樓主的帖子,我震驚得幾乎不能動彈了,樓主那種裂紙欲出的 大手筆,竟使我忍不住一次次地翻開樓主的帖子,每看一次,讚賞之情就激長數分,我總在想,是否有神靈活在它靈秀的外表下,以 至能使人三月不知肉味,使人有餘音繞樑、三日不 絕的感受。樓主,你寫得實在是太好了。我惟一能做的,就只有把這個帖子頂上去這件事了。

樓主的帖子實在是寫得太好了。文筆流暢,修辭得體,深得魏晉諸朝遺風,更將唐風宋骨發揚得入木三分,能在有生之年看見樓主的這個 帖子。實在是我三生之幸啊。看完樓主的這個帖子之後,我竟產生出一種無以名之的悲痛感——啊,這麼好的帖子,如果將來我再也 看不到了,那我該怎麼辦?那我該怎麼辦?直到我毫不猶豫地把樓主的這個帖子收藏了,我內心的那種激動才逐漸平靜下來。可是我 立刻想到,這麼好的帖子,倘若別人看不到,那麼不是浪費樓主的心血嗎?經過痛苦的思想鬥爭,我終於下定決心,犧牲小我,奉獻 大我。我要拿出這帖子奉獻給世人賞閱,我要把這個帖子一直往上頂,往上頂!頂到所有人都看到為止!

在遇到你之前,我對人世間是否有真正的聖人是懷疑的;而現在,我終於相信了!我曾經忘情於兩漢的歌賦,我曾經驚訝於李杜的詩才, 我曾經流連於宋元的詞曲。但現在,我才知道我有多麼淺薄
作者: eeeewwww    時間: 28-8-2012 11:45
收皮啦Topfrag
作者: xDeViLkissi剎    時間: 28-8-2012 11:47
比人串得仲多過我地TopFraGs
seavin13597 發表於 27-8-2012 23:04

何以見得呢^_^串我地既人.由頭到尾都係個兩個.仲要依家收哂聲^^而你個post.何止兩個?!
作者: leo68440106    時間: 28-8-2012 17:30
我入得唔得?名:eoLeoeo
但係我得狙仔勁~步槍都ok~(唔好話我廢==,我都唔想架)
係唔係要test?平時我得下午得閒,night唔開架><
作者: xDeViLkissi剎    時間: 28-8-2012 18:47
回復 89# leo68440106

係要TEST無錯。今日我系RC見到一個叫"LeoC___"既人,系唔系你丫?我系咁用咪叫你講野你唔應既?
作者: leo68440106    時間: 29-8-2012 17:52
果時個MON熄左,都聽唔到聲=
作者: Former    時間: 30-8-2012 12:15
支持~~
作者: xDeViLkissi剎    時間: 31-8-2012 23:40
pushhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
作者: 黑夜舞魂    時間: 31-8-2012 23:45
l超人不能有眼淚l:為本團團長, 去on lan會帶埋耳機同mouse, 實行做個pro gamer
作者: `Beast    時間: 3-9-2012 00:47
支持有實力既團
作者: 啊駒    時間: 3-9-2012 07:30
團員介紹好搞笑
支持+1
作者: xDeViLkissi剎    時間: 23-9-2012 17:23
Push~!
作者: pakchau611    時間: 24-9-2012 17:24
CrdeKris Pro lun Gor !
作者: hoyin1996121    時間: 24-9-2012 18:09
支持-0-
作者: xDeViLkissi剎    時間: 27-9-2012 22:40
push!~~!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2