樂古Nakuz

標題: 雖然話有心吾怕遲 [打印本頁]

作者: ×俊↑〞◇    時間: 27-11-2011 21:58
標題: 雖然話有心吾怕遲
而家系咪基本上無點杉都無難玩到落去-.-
聽我朋友講家下個個都系谷能力
作者: SnowAiko    時間: 27-11-2011 22:30
RE: 俊

我想應該不一定吧, 你也可以買飾品來輔助吧,
還是看技術和默契吧^^''
作者: 小小傑    時間: 27-11-2011 22:53
睇職業 + 頻道    如果係C / PF在16-45區 只著遊戲幣裝   真係未打先輸一半
特別係遇上D 45封頂+轉點裝+有d腦既對手   真係會無奈  
而且45+著轉點裝既人真係成街都係...  你無點裝  都幾難搵到隊友

當然..我講既野只係用於普通人身上   果D本身技術好勁既神人  著乜裝都勁啦
普通人就係技術不足  能力值搭夠     因為並唔係每個人都有咁天份玩到咁神   唯有不斷倒錢落海
作者: 毛百萬    時間: 28-11-2011 00:22
又唔一定既 比心機玩啦
作者: sky1122336699    時間: 28-11-2011 01:50
睇職業 + 頻道    如果係C / PF在16-45區 只著遊戲幣裝   真係未打先輸一半
特別係遇上D 45封頂+轉點裝+有d ...
小小傑 發表於 2011-11-27 10:53 PM

你話?我用遊戲幣裝都係咁打啦 只係條庫
最重要隊友合作(2.2/3.3)重有個人技術(1.1)
作者: holandsms    時間: 28-11-2011 02:00
皇天不負有心人,
作者: 毛主席萬歲    時間: 28-11-2011 07:59
除非你比目前fs最強既人強2成,咁就可以白裝橫行天下。
否則,總會有人技術同你平等或者強過你,平等既人加上能力優勢=強過你
作者: 丫文-_-    時間: 28-11-2011 09:47

吾俾人爬頭,自己係吾會發力追
吾好俾自己有直口賴呢樣戈樣.
接受現實,勇敢面對好過啦
作者: gouse進    時間: 28-11-2011 16:28
野團多數見白裝就踢 想白裝玩有點難
作者: brian12345    時間: 28-11-2011 16:30
可以話比你聽
如果你依家開始玩 你唔係滿轉點飾品髮型你唔洗嬴到
仲要加埋+9+3 衣褲鞋
作者: hkmaxco    時間: 9-12-2011 05:02
支持一下~
作者: 毛主席萬歲    時間: 9-12-2011 19:04
遲左啦吊你 咪聽上面班柒頭點呀 班柒頭點到你甩6呀
作者: 笨小子    時間: 10-12-2011 01:41
FS..吉裝 真係好考技術..
作者: jacobyip    時間: 10-12-2011 01:50
吉裝係難打嫁啦~ 不過技術行先 ,有技術再加有裝 配合既能力 夠贏了
作者: 笨小子    時間: 10-12-2011 01:59
不過都係睇運..睇對手..如果對手技術差唔遠..就...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2