樂古Nakuz

標題: [推廣]TdServer 伺服器 "主打:越獄服 JailBreak [打印本頁]

作者: blackstar123    時間: 5-3-2011 14:28
標題: [推廣]TdServer 伺服器 "主打:越獄服 JailBreak
TdServer論壇:www.TdServer.co.cc

[TDServer.co.cc] 伺服器 #01 (越獄|JailBreak)
                 uws.yi.org:27021
[TDServer.co.cc] 伺服器 #02 (HK|CSDM)
                 uws.yi.org:27026
[TDServer.co.cc] 伺服器 #03 (FUN|SURF)
                 uws.yi.org:27023
[TDServer.co.cc] 伺服器 #04 (HK|KZ)
                 uws.yi.org:27024
[TDServer.co.cc] 伺服器 #05 (BaseBuilder|建造基地)
                 uws.yi.org:27027
[TDServer.co.cc] 伺服器 #06 (槍戰|1000FPS)
                 uws.yi.org:27029
[TDServer.co.cc] 伺服器 #07 (使命召喚-現代戰爭)
                 uws.yi.org:27028
[TDServer.co.cc] 伺服器 #08 (過關斬將|DeathRun)
                 uws.yi.org:27031
[TDServer.co.cc] 伺服器 #10 (生化逃離)
                 uws.yi.org:27033
[TDServer.co.cc] 伺服器 #11 (二號|越獄)
                 uws.yi.org:27022

請大家多多支持
作者: hok5846    時間: 5-3-2011 17:47
個場主今日無啦啦炸我ser囉
搞到D人走曬,以後咪再炸ser,如果唔係後果自負:lol
作者: 811888#4    時間: 5-3-2011 18:10
個場主今日無啦啦炸我ser囉
搞到D人走曬,以後咪再炸ser,如果唔係後果自負 ...
hok5846 發表於 5-3-2011 17:47

證據何在?明顯自己ser無人就走泥唱人地server :lol
作者: hok5846    時間: 5-3-2011 18:37
回復 3# 811888#4

我ser冇人?27個人比你地個場主炸到得返12個呀
我有好多FD都可以做證
作者: 811888#4    時間: 5-3-2011 23:46

有冇圖片證據? 27人得返12人何以得知我炸?

我好似唔識你d fd
你可以用其他野同佢講好哂d野
之後夾埋屈人都得架啦
家人朋友做證據=作廢
作者: hok5846    時間: 6-3-2011 22:55
個ser租嫁,點會有圖片呀
係你個FD話比我知有人炸我ser,仲話係TD場主tim
咁D玩家呢,有好多人係到玩緊,佢地都可以做證
成日得閒無聊炸一炸,仲要係用ddos
放租果個人唔報警算你好彩
作者: 811888#4    時間: 6-3-2011 23:25
個ser租嫁,點會有圖片呀
係你個FD話比我知有人炸我ser,仲話係TD場主tim
咁D玩家呢,有好多人係到玩緊,佢地都 ...
hok5846 發表於 6-3-2011 22:55

果個應該係啱啱比我del左admin既傻仔
而家泥報仇就唱衰我個ser,話我炸ser
作者: hok5846    時間: 6-3-2011 23:53
回復 7# 811888#4

好似係你ser冇人走來炸我ser喎,好彩今日D玩家醒目,知道係比人炸ser,唔係個ser本身lag
我鬼知你收埋D傻仔admin,你收admin之前冇諗過佢係咪on9嫁?唔好成日作埋D屎橋出來
係你個FD話你bb1000m炸我ser,之後即刻個個人幾百ping,搞到得返12個先唔炸
順便宣傳下個IP : 59.148.88.8:27018<------你有冇炸過,自己心知肚明
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 00:12
回復  811888#4

好似係你ser冇人走來炸我ser喎,好彩今日D玩家醒目,知道係比人炸ser,唔係個ser本身lag
我 ...
hok5846 發表於 6-3-2011 23:53

我ser冇人? 我個jb ser成日32人
我就肯定無炸過,
我覺得係你唔抵得我個jail ser多人先係度9up
用bb1000就要炸你個87 ser,你算老幾?真好笑
你冇真憑實據就係到亂吠,可恥
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 00:21
我個ser一樣好高人氣,依家12點一樣仲有人玩緊
唔係你炸ser,洗鬼係到開post咩
真憑實據點攞呀?放租個人都未安裝ddos監控
除非叫警察來啦,以後咪再炸ser
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 00:37

E+我個Ser都有人,唔係得你
報警隨時奉陪,你上訴到終審法院都冇問題,你最後只係得個吉,
不過我將會告你誹謗
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 00:52
但個次係你FD比左你同佢既MSN對話我睇,佢都有問你做咩炸人ser
只係提醒你以後咪再炸ser
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 00:59
係邊個fd?

我好肯定同你講,我冇炸你ser
炸你ser對我冇好處
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 01:08
係~ God ~
作者: henrychancsh    時間: 7-3-2011 21:13
我係thunder
因為唔小心係伺服器 #01 (越獄|JailBreak) 講左粗口被ban
我保證以後不會再犯, 希望能夠解禁. thx
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 22:13
係~ God ~
hok5846 發表於 7-3-2011 01:08

- - 唔知係邊個,請留下detail

我係thunder
因為唔小心係伺服器 #01 (越獄|JailBreak) 講左粗口被ban
我保證以後不會再犯, 希望能夠解禁.  ...
henrychancsh 發表於 7-3-2011 21:13

unbanned
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 23:04
回復 16# 811888#4

我係話個ds811888炸ser,你係唔係佢?
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:06

我係話個ds811888炸ser,你係唔係佢?
hok5846 發表於 7-3-2011 23:04

我係ds811888
不過我冇炸SER!!!!!!!
個FD detail你又唔講,分明老作
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:07
若果再老作,我會告你誹謗
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 23:17
回復 19# 811888#4

個陣god話有人炸我ser,之後又比我睇你同佢既對話,佢問你做咩炸ser,你話有人係TD server宣傳IP,所以炸ser,宣傳個位仲要係admin

http://tdserver.co.cc/forum/foru ... p;extra=&page=1
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:21
我唔係佢FD,佢只係一個ADMIN申請人,現已delete
解除admin而已,小學雞想報復都信?
人講你就信,唉~
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 23:37
god喎,扮唔識?
我親眼用TV見你地二個講野
god叫trennsons?
小學雞?
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:42
trennsons係智商上我覺得佢係,佢唔係我FD,之前已經講得好清楚
你再9up都係冇用,我冇炸就係冇炸,唔好浪費我D時間.
就咁
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 23:42
回復 23# 811888#4

trennsons係god咩?
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:44
我鬼知你個神係邊個
唔好浪費我D時間,時間唔係用泥做尼D野,88
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 23:46
回復 25# 811888#4

你冇可能唔認識佢--
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:48

你冇可能唔認識佢--
hok5846 發表於 7-3-2011 23:46

post msn plz
你好煩啊!!!!
作者: hok5846    時間: 7-3-2011 23:50
ken199710302@hotmail.com
作者: 811888#4    時間: 7-3-2011 23:54
+過佢msn,不過冇同佢講過野
唔好浪費我D時間,時間唔係用泥做尼D野,88
作者: hok5846    時間: 8-3-2011 00:00
回復 29# 811888#4

算,唔知你,有炸ser既話以後就咪炸,冇炸既話就當係一場誤會
作者: 811888#4    時間: 8-3-2011 00:02
OK,
我冇炸就係冇炸,
唔係我都唔會同你講禁耐
作者: manfor123    時間: 30-3-2011 19:46
回復 31# 811888#4

死傻仔炸人server唔認
作者: manfor123    時間: 30-3-2011 19:46
回復 31# 811888#4

屈人小學雞
無品
del人地admin仲屈人
作者: manfor123    時間: 30-3-2011 19:47
回復 22# hok5846

你唔好信佢
佢係有炸人server
佢屈果兩條友
作者: 811888#4    時間: 30-3-2011 20:21
又有一個小學雞打手
作者: manfor123    時間: 30-3-2011 21:08
回復 35# 811888#4

打你e d 小學雞?:lol
作者: 811888#4    時間: 30-3-2011 21:13

打你e d 小學雞?
manfor123 發表於 30-3-2011 21:08

哈哈
開個新AC 係到9up
E+ D 小學雞真係冇教養;P

見你特登回果個話TrEnnSonS on9 個貼
9成9就係果位TrEnnSonS
作者: hok5846    時間: 31-3-2011 00:45
回復 34# manfor123

洗你講咩--
我一早知._.
作者: hok5846    時間: 31-3-2011 00:47
回復 37# 811888#4

批評你就一定係小學雞\比你del左既adm?
作者: 811888#4    時間: 31-3-2011 16:22

批評你就一定係小學雞\比你del左既adm?
hok5846 發表於 31-3-2011 00:47

我覺得佢講既野同小學雞冇分別lor

你呢條友仔成日話我炸Ser

冇証冇據就收聲啦唱Ser仔
作者: hok5846    時間: 31-3-2011 18:07
回復 40# 811888#4

咁你有冇證據證明佢係小學雞先
覺得就=係?
我都覺得你講既野同小學雞冇咩分別
作者: 811888#4    時間: 31-3-2011 18:57

咁你有冇證據證明佢係小學雞先
覺得就=係?
我都覺得你講既野同小學雞冇咩分別 ...
hok5846 發表於 31-3-2011 18:07

你唔係啊化?
咩叫小學雞都唔知?
「小學雞」被形容為一些心智不成熟、經常撩事鬥非及到處生事既人,唔係話佢讀小學啊
作者: NG=]]`    時間: 31-3-2011 20:15
又屈人 叫人唔好屈人自己起度屈人
仲有
你個垃圾ser黎
串你地d adm ban 我永久
神手
作者: hok5846    時間: 31-3-2011 21:49
回復 43# NG=]]`

我個ser既記錄好似冇人比人BAN永久喎
仲有唔係個個adm都有權BAN人嫁._.
佢地BAN人之前都要同M群講左先
屈人好無品的
作者: 811888#4    時間: 31-3-2011 21:53
回復  NG=]]`

我個ser既記錄好似冇人比人BAN永久喎
仲有唔係個個adm都有權BAN人嫁._.
佢地BAN人之前都要 ...
hok5846 發表於 31-3-2011 21:49

個Ser係你既,
你點講都得架啦
作者: hok5846    時間: 31-3-2011 21:54
回復 45# 811888#4

你唔信add m群
問下各位adm囉
作者: 811888#4    時間: 31-3-2011 21:56

你唔信add m群
問下各位adm囉
hok5846 發表於 31-3-2011 21:54

官官相衛 , 何能查出?
作者: hok5846    時間: 31-3-2011 22:00
回復 47# 811888#4

我ser既adm有分階級嫁._.
你估係你咩,佢幫我有咩好處先-__-
作者: 811888#4    時間: 31-3-2011 22:04

我ser既adm有分階級嫁._.
你估係你咩,佢幫我有咩好處先-__-
hok5846 發表於 31-3-2011 22:00

我地係有分階級Admin,Vip,詳情請參閱TD Server

官官相衛與分階級有何關係?
分階級一樣可以官官相衛
作者: NG=]]`    時間: 6-4-2011 07:54
但係我入唔到你地SER
點解唔解決下我?
作者: lam918hk    時間: 15-4-2011 15:04
TD呢個server d admin係小學雞
又9ban又9kill 自己人玩哂, 以下一個例子
CSMop|Team-dfgdf
作者: hinhin5611    時間: 17-4-2011 15:46
同意,唔夠挑就又話咩野又話咩野 叫人自殺 如果唔係就XXXX咁樣
唔聽佢講又9ban
作者: 811888#4    時間: 17-4-2011 17:36
同意,唔夠挑就又話咩野又話咩野 叫人自殺 如果唔係就XXXX咁樣
唔聽佢講又9ban ...
hinhin5611 發表於 17-4-2011 15:46

我地都刪左好多admin

若出現"唔聽佢講又9ban"既事件即刪admin,不過要你cap 番D record
作者: blue012992    時間: 22-4-2011 02:39
我個ser一樣好高人氣,依家12點一樣仲有人玩緊
唔係你炸ser,洗鬼係到開post咩
真憑實據點攞呀?放租個人都未 ...
hok5846 發表於 7-3-2011 00:21

呢個SER都有炸過我, 搞到我上唔到網
    咁岩比我係NETSTAT 捉到正

所以, 呢個SER係廢的
作者: 811888#4    時間: 22-4-2011 02:56
呢個SER都有炸過我, 搞到我上唔到網
    咁岩比我係NETSTAT 捉到正

所以, 呢個SER係廢的 ...
blue012992 發表於 22-4-2011 02:39

又一打手
無端端炸你上網,真好笑,最正就係我又知道你個IP:lol
捉到正就唔該報警.無謂係到講
小心你果D「真」既証據令你前途盡毀
作者: aR-FuNg    時間: 26-4-2011 16:13
算啦,都係想多d玩家入自己既場玩姐...和平d啦
作者: 00888    時間: 27-4-2011 18:09

我個fd 係您場到玩玩下比人ban左 佢話叫您地唔好轉場就
甘就ban 人ip?重有我頭先前面條友殺左人個CT 就殺我
甘9架咩? 我話佢9殺冇人埋我
您個場甘onX 我唔會再入
作者: 811888#4    時間: 27-4-2011 19:32
我個fd 係您場到玩玩下比人ban左 佢話叫您地唔好轉場就
甘就ban 人ip?重有我頭先前面條友殺左人個CT 就殺我 ...
00888 發表於 27-4-2011 18:09

佢有冇係到講粗口
冇可能無端端ban 佢
玩jb ct 唔少心9kill實有
冇人理請voteban佢
你有冇睇我地d 規則
唔好有小小問題就係到話我地錯
作者: hoho20022222    時間: 8-8-2011 21:19
發現TD慘被炸ser!!!!
作者: vios688    時間: 8-8-2011 22:28
TD個Ser都比人炸 ? 唔係好信wor, 佢又話自己硬件防火牆既唔係咩 ? 哈哈
作者: 811888#4    時間: 9-8-2011 00:32
TD個Ser都比人炸 ? 唔係好信wor, 佢又話自己硬件防火牆既唔係咩 ? 哈哈
vios688 發表於 8-8-2011 22:28

佢講既炸SER係TD 論壇系統出現錯誤,現已修正,一系列TD CS SERVER 全部正常

如果真係分散式DoS,
就算硬件防火牆都要用小小時間去DETECT
一BLOCK左佢就炸唔到.

如果冇硬件防火牆,慢慢比佢DDoS啦

我地知道佢個IP
可以隨時通知ISP/警方追查
就算係肉雞都好,Check 一 Check 佢邊D port 一樣查到個控制者
作者: mokmkomok    時間: 10-8-2011 15:54
TDServer#5 admin FaI-I.c.E.C.r.E.a.M濫權
post左係抱怨區
有需要可以係度post
作者: 811888#4    時間: 10-8-2011 16:37
你Post 係到我地未必會處理得到.
畢竟這裡我們未必會常常來到
請到TD SERVER 投訴區投訴:
http://tdserver.yi.org/forum/for ... &extra=page%3D1

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2