樂古Nakuz

標題: 求救 新手唔識練風車=______= [打印本頁]

作者: wis    時間: 11-8-2010 22:41
標題: 求救 新手唔識練風車=______=
我rank f 都5識練 升5到去rank e = =...

☆攻擊敵人 <--finish

☆在與敵人的戰鬥中取勝 <--finish

☆用旋風擺蓮腿技能反擊 <--5識點反 我打到d怪退後之後 開風車 等怪衝埋黎就用風車打怪 但無+到exp 有咩錯左 /.\?

☆攻擊多數敵人  <---5識搞- -我同時用風車打中3隻怪都無+exp 有咩錯左/.\?

☆攻擊多數敵人取勝 <---同上
作者: david9988    時間: 11-8-2010 22:54
攻擊多數敵人 係  一次踢4隻-]
作者: wis    時間: 11-8-2010 22:55
咁反擊果個呢- -
作者: nickchau1    時間: 11-8-2010 23:21
風車反擊喔...其實我玩這麼久都抓不到重點...
可是修練完多數強敵就能升...所以都沒管那個修練(反正數字修練沒這項就對了)
作者: bb    時間: 12-8-2010 02:05
反擊那一個修煉是要把打到後的敵人 當怪來打你的時候

如果你已經先開定風車的話 你的人物就會不用按建也會自動風車

貝婷: 神泉安茱
作者: s05416    時間: 12-8-2010 11:36
你可以同人PLAY 0%叫佢一直用重擊你就用風車
作者: RedOcean    時間: 12-8-2010 13:25
去堤村打狼
你打佢一野之後行埋場
佢一打你就開風車
之後狂點地下 :)
作者: david9988    時間: 12-8-2010 13:30
反擊就搵蜘蛛  你上YOUTUBE搵影片啦
作者: 倩儀    時間: 12-8-2010 13:39
反擊就搵蜘蛛  你上YOUTUBE搵影片啦
david9988 發表於 12-8-2010 13:30

人家就是不懂才來瑪奇版的><
可惡別趕客呀><"
作者: 恆-    時間: 12-8-2010 14:12
想當年恆恆係賽基風車

一日rank c->rank 8
作者: nickchau1    時間: 12-8-2010 14:20
我數字開始...差不多就是問朋友借減強...一直跟僵屍士兵玩遊戲...(它們的方式)
作者: david9988    時間: 12-8-2010 14:25
想當年恆恆係賽基風車

一日rank c->rank 8
恆- 發表於 12-8-2010 14:12

我踢狼升到R9  R8 開始踢初覆 強敵  中覆A怪~_~  現在R1了-]不想練大師-3-
作者: david9988    時間: 12-8-2010 14:25
人家就是不懂才來瑪奇版的><
可惡別趕客呀>
倩儀 發表於 12-8-2010 13:39

被罵了-口-'' 嗚嗚-]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2