樂古Nakuz

標題: 爛橙我好想[粗口倉頡碼= =]你 [打印本頁]

作者: ws04544080    時間: 10-10-2009 21:05
標題: 爛橙我好想[粗口倉頡碼= =]你

本人於dnf   pk埸中狂撞到同d外掛狗一起pk,無敵之狀態令到本人超及之無[素敵の禁則事項]奈,佢整識收錢,外掛都唔理.我知系佢一向既做法,但系,呢只game令我好直得去曬錢,但系佢做到咁,好無奈,如果佢可以做好d,令到d人可以洗錢洗得直得,佢又收得開心,可樂而不為?但是這樣,超及之無[無敵の禁則事項]奈中.....

from 版主:
....其實果d粗口可以唔加的= =
台橙的行事方式我諗大家都好清楚~~
所以無謂咁火....開開心心玩就ok
今次初犯....下次唔好啦 扣5分
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 22:53

バト的素敵の禁則事項和無敵の禁則事項 令我徹底地笑了(嘿

其實不需為外掛 勞氣

無遊戲是沒有外掛..雖然台橘做法...實在唉(嘆

但玩遊戲是要開心的..既然不開心..何必執著下去..不如轉身離開?(此為網遊之道也!
作者: battlesunx    時間: 10-10-2009 22:54
=v=所以我離開了dnf這個大舞台了!
在別的地方開始個人的show time!
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 22:56
=v=所以我離開了dnf這個大舞台了!
在別的地方開始個人的show time!
battlesunx 發表於 10-10-2009 22:54

我們的舞台要在V○○○○○○○○○○(你透露太多了) 展開了(逃
作者: battlesunx    時間: 10-10-2009 22:58
話說我地係5分鐘之內回覆咁多次算唔算呃post的行為?
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 23:01
話說我地係5分鐘之內回覆咁多次算唔算呃post的行為?
battlesunx 發表於 10-10-2009 22:58

不算..我們是正常地討論緊網遊之道也!
作者: battlesunx    時間: 10-10-2009 23:06
是呢~~~我們在討論網遊之道吧!
玩網遊最緊要當然係拎得起 放得低吧!!!
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 23:07
是呢~~~我們在討論網遊之道吧!
玩網遊最緊要當然係拎得起 放得低吧!!!
battlesunx 發表於 10-10-2009 23:06

係囉 +13姐爆咪爆

幾千萬幾億又點姐 封頂又點姐

我們放得起!!(哈哈
作者: ws04544080    時間: 10-10-2009 23:08

我明.但系只game我真系覺得好中意好hi,台服又狗,國服系扮明槍錢,有咩方法,只有玩這個版啦T^T雖然我唔系好勁,在努力學習中....
作者: battlesunx    時間: 10-10-2009 23:09
= = 話說你何時拎起過!!!!
幾千萬我還是放得低的!!!!
我在看動畫啦...不要回這麼快
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 23:11
= = 話說你何時拎起過!!!!
幾千萬我還是放得低的!!!!
我在看動畫啦...不要回這麼快
battlesunx 發表於 10-10-2009 23:09

你看我王者世界

巨商洗過千銀(本人覺得多

我何尚也放下了= =
作者: 幻想廢人    時間: 10-10-2009 23:13
將呢個post昇華為水區3號啦
作者: ws04544080    時間: 10-10-2009 23:13
11# 風之雲 版主大人可否指導我往正確之某服DNF玩去- -?
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 23:17
11# 風之雲  版主大人可否指導我往正確之某服DNF玩去- -?
ws04544080 發表於 10-10-2009 23:13

聽說美服都不差 有做好防掛

日服一定好的(BATO版主也推介啊

日文不難學

韓服就一定是最好..發源地

但是韓文難學吧XD
作者: battlesunx    時間: 10-10-2009 23:18
我何時有推介過=v="
住在日本的話玩日版倒是一個不錯的選擇&=v=
日文的確係唔難學的= ="
作者: 小雲    時間: 10-10-2009 23:43
我何時有推介過=v="
住在日本的話玩日版倒是一個不錯的選擇&=v=
日文的確係唔難學的= ="
battlesunx 發表於 10-10-2009 23:18

住在日本玩日版當然不錯了= =

但不是住在日本呢 都是不錯的選擇了

日文對你來說..超易吧

對我..還是有點困難..um 至少比英文易吧(逃
作者: 迷失男孩    時間: 11-10-2009 23:58
聽說美服都不差 有做好防掛

日服一定好的(BATO版主也推介啊

日文不難學

韓服就一定是最好..發源地

但是韓文難學吧XD
風之雲 發表於 10-10-2009 23:17

極力支持日韓服     最衰我玩日服卡關  唔係都玩得爽快 美服聽人講防外掛好正
可惜搵唔到VPN連上去= =日版搵到 又卡  依家連韓服都要排走我...封IP- -救命唷  
BATO放低你DNF的生捱吧
作者: battlesunx    時間: 12-10-2009 02:04
我唔係放低左好耐啦咩XD 差唔多1個月了
話說小雲終於要宅起來了
作者: babyho24    時間: 12-10-2009 17:43
美版封埋vpn果d呀..直情唔俾其他國家入侵T_T用收費既都唔得..一入到最多俾你開到人物..開完即彈
美版係極絕情囉T_T
黑橙真係整小小就可以封哂所有國外ip
連咁小既事都做唔到..正如台人話..呢隻係短期抽水gameTT
俾黑橙搞到不倫不類..d玩家都有責任..我鄙視你地d外掛
作者: 幻想廢人    時間: 13-10-2009 19:32
對我..還是有點困難..um 至少比英文易吧(逃
風之雲 發表於 10-10-2009 23:43

同意
作者: 迷失男孩    時間: 14-10-2009 00:13
美版封埋vpn果d呀..直情唔俾其他國家入侵T_T用收費既都唔得..一入到最多俾你開到人物..開完即彈
美版係極絕情囉T_T
黑橙真係整小小就可以封哂所有國外ip
連咁小既事都做唔到..正如台人話..呢隻係短期抽水gameTT
俾黑 ...
babyho24 發表於 12-10-2009 17:43

短期抽水GAME一隻  諗下佢點解唔可以搞到日韓版咁 長做長有
作者: ws04544080    時間: 15-10-2009 07:02
以我所知.........在中國境內跟本是沒有一間好的代理公司........我還是轉向單機game方面玩去算了
作者: 莉非玥    時間: 24-10-2009 17:53

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2