查看: 4992|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] 重開新生公會招手~!! 絕望FaTe //<@_@>\\

主AC將為廢人大拍影片!! 可能近排分身極少上 請會員們注意
想同我地一齊玩可以開SKYPE加我/SD加我看下有冇位比你入!!

都歡迎未入會個D都加埋一份玩吧^^

現先收長上玩家
~

講番兩句
又係我啦- -
不過今次5係用死神個AC開公會 係用收個個AC開@@

呢個公會係雪榚後代~(DreYers) 希望舊時D人看到就可以番來啦
同埋...希望大家可以一齊進修技術!! 再重要係增進大家o既友誼!!

公會圖(未記得去改就算了用番呢張= ="):

職位表:
會長: 地獄死神Duo (其實係我^^)
副會長: tsav, fgbhgf, 我係啊強, jaypee
會員: (會慢慢增加所以不寫了)

會規:

1. 最好唔好用外掛 (BD掛丫...?.?個D...見人見智啦自己 我唔會左止到你用架嗎)
2. 不要作出無品德, 引人進行罵戰的行為 (冇258唔係冇品! 詳情唔該搵下文章 有講過的)
3. 最少要有會戰機2部 (王牌, 有強3就要強3, 唔一定要OC)
4. 可以接受下現實 (比人話廢要自我反省 唔要只係識話人廢)
5. 要入M群/加我SKYPE/公會論壇 (暫借用神愛收人區進行收人...)
6. 改界面改圖個D冇話唔得 但係你自己好之為之...(笑

入會程序! (冇跟極大可能不受理)

1. 上M群說申請/ 加我SKYPE講/ 上公會論壇入會區申請/SD or 樂古PM我和副會長

2. 有人受理後 等待有時間由會長/副會/指定人士去幫你考試 通常要第2日~第4日先得

3. 考試完成後 考官會向副會/會長報告 之後決定下可唔可以入到會

我的聯絡方法:
SD入面搵 "地獄死神Duo" or "BaBySiu"
論壇: http://hillson.sclub.com.tw/forumdisplay.php?fid=56
(跟廢人申請區一樣咁申 不過係申呢個會名 唔係好易搞亂)

仲有冇野打呢...冇了!

回復

影片區 (通常是手殘的啦XDD)

回復 支持 反對

為何開多個 = =?
回復 支持 反對

推推推推推推推推推
回復 支持 反對

大推推推推推推
回復 支持 反對

標題長小小好d....
路過推一推
回復 支持 反對

ZZZ近排忙死了(老媽子瘋了+極多野就到DEADLINE= = )
回復 支持 反對

公會網是什麼哦....我想申請呢死神哥
回復 支持 反對

路過一推~_~
回復 支持 反對

路過推一推!!!!!
回復 支持 反對