打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 斧頭bug被永久封帳案例,請各位不要使用BUG

呢度香港黎,黑橙無咁得閒封,你去黃大仙場睇下就知
既然bug會封,咁咪一視同仁lor,老老77 小跳都係bug黎 你可以參考wcg比賽禁止小跳ge
long jump, count jump, mcj, high jump, edge jump,bunnyhop呢D有技術的jump都係bug黎
樓梯狗急跳都係bug,遑論飄垂、水路快速移動法、卡門、頂天bug、surfing等等。
既然你唔中意斧頭bug,咁唔好用以上果D啦笨7,一視同仁呀
想小跳就收9皮啦,系度嘈嘈貢,又要用bug(我唔信你無用過上面果D lor,正一懦夫
case closed
回復 支持 反對

既然bug會封,咁咪一視同仁lor,老老77 小跳都係bug黎 你可以參考wcg比賽禁止小跳ge
long jump, count jump, mcj, high jump, edge jump,bunnyhop呢D有技術的jump都係bug黎
樓梯狗急跳都係bug,遑論飄垂、水路快速移動法、卡門、頂天bug、surfing等等。
既然你唔中意斧頭bug,咁唔好用以上果D啦笨7,一視同仁呀
想小跳就收9皮啦,系度嘈嘈貢,又要用bug(我唔信你無用過上面果D lor,正一懦夫
case closed

評分

參與人數 2樂點 -12 Bravo! +1 收起 理由
馬倫 -12 粗言穢語+系統連帖
Cavalier + 1 同意,特別係例子

查看全部評分

回復 支持 反對

既然bug會封,咁咪一視同仁lor,老老77 小跳都係bug黎  ...
edric1996 發表於 1-1-2013 01:02

好同意  明顯係有人做屍時不滿自己比人斧bug精準而走去錄影人地用斧bug 有d又話客服唔封唔等於你可以用
    一陣封埋樓上所講既種種技巧睇你仲會唔會去咁想客服去封斧頭bug
回復 支持 反對

估唔到會有BuG
我都唔知有-  -;
回復 支持 反對

係唔好彩比衰人舉報?....
回復 支持 反對

其實每天接觸到bug都唔出奇
回復 支持 反對

又唔見香港有人比G.M封?
回復 支持 反對

原來關刀右鍵金紅都用到斧頭bug, old news ?!
不過有冇人知扣幾多血呢, 又係萬幾 ?!
回復 支持 反對

回復 91# edric1996
你好!批評時講粗口是幼稚的行為

別人對你的評價也會降低

第二:不要以為某軍團的房間有人不停用BUG,就以為港服會倖免

橘子要封帳號,早已經開始了

我不知道小跳是不是BUG,不過我認為應該先封殺精準斧

還有回覆93樓

我不明白這一句:「明顯係有人做屍時不滿自己比人斧bug精準而走去錄影人地用斧bug 有d又話客服唔封唔等於你可以用

首先精準斧是靠切槍所造成的異常傷害,來殺傷敵人.普通切槍有雙倍威力,如果加上精準則是4倍

輸不起就去錄影?試問有堆人經常在水路/龜點不開槍,前面的死光才用精準斧來撿尾刀,是否對其他玩家不公平?

現在殭屍模式人氣已經減少,如果橘子不封精準斧,怎會有人去玩?

殭屍模式的沒落,精準斧正是其中一個因素

最後一句:「
一陣封埋樓上所講既種種技巧睇你仲會唔會去咁想客服去封斧頭bug」

老實說,我是不懂小跳的玩家,即使那些跳躍技巧可能被封,我也不會用

即使是懂小跳的玩家,我想一部分人也會贊成橘子去封斧頭bug

這兩位兄弟,有種的在巴哈發文,大聲說精準斧不是BUG,或如果要封精準斧BUG,請順便封小跳

不過我好心提醒,你們有機會被人瘋狂BP,三思
回復 支持 反對

回復  edric1996
你好!批評時講粗口是幼稚的行為

別人對你的評價也會降低

第二:不要以為某軍團的房間有 ...
v1w1 發表於 2-1-2013 10:38

我唔覺得冇咩咁唔公平 依加街場十個有九個會切槍 所以屍場少人玩最大原因唔係因為精準 認為係9踢問題  

斧頭切槍在一部份人眼中算是一種殺屍的技巧 你一般小跳都係想收一收腳

既然你咁相信佢地都會同意封斧頭切槍 咁我相信佢地又會大大聲咁係一般放聲走路
回復 支持 反對