打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

十分簡單 設置返上限跟國服一樣255點 食多左既玩家全部減番晒 派番D丹比食多左既玩家 綁唔綁GAMEONE你地決定 好老實遊戲數據最終權在你地手上 你地咁大間公司 D食過量既玩家去投訴 佢地都吹你地唔漲 E單野唔係話搞就搞 GAMEONE 你地出E隻蛋果時其實有冇用下腦先出 應該咁講 你想殺雞取卵定以後都有錢收 如果想E隻GAME長遠就一定要減番D潛能先 對D有錢玩家唔公平番一次都要 得E個方法
回復 支持 反對

咩叫得呢個方法- -你確定冇其他方法更好?
你試諗下,比番d丹人之後,人地吾通開幾十隻細號食晒佢?
有q ...
小角色一名 發表於 30-12-2011 23:45

告得入GAMEONE先講 鬥錢多打官司夠Q佢鬥 人地咁大間公司
回復 支持 反對

十分有趣  我見到有人話食仙丹同上石一樣

你地係唔係有理解障礙?
石有石位 雕文有都有雕文位 (你可以上10 ...
天下無狗 發表於 1-1-2012 18:10

好有道理 我都好想抗議 不過GAMEONE會聽先講 佢要殺雞取卵 拎左利益先
回復 支持 反對

算把啦GAMEONE 老實講你點搞都實有玩家插X你 索性咩都唔搞咁實際D 繼續數你既銀紙 真丹根本就用來強化峨嵋同少林 試問要幾多人要打得死200M血少林 又有幾多人打得死60 70M血EC 所以錯既唔係天龍隻GAME 隻GAME本身係好好玩既 就係因為有左你呢個咁X垃圾既代理(GAMEONE) 先搞X到咁 因為出左真丹到現時 已經走左大量既玩家 HK天龍E隻GAME注定要收皮
回復 支持 反對