打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪奇係唔係技術 GAME

有冇人答呀
乂叛小孩 發表於 30-7-2009 22:04

點解你連貼都冇人計分ge
e隻game好明顯唔係技術game你買多d點d技能就可以升快d勁d你d技勁打怪下下一下ko一d技術都唔洗
回復 支持 反對

買點買咩會勁?
買角色卡重生咁就會勁
唔知點用?好簡單一開始你1lv打怪升lv有錢ge話升到30lv重生一次,想省錢就50lv重生1次.

點解要重生?好簡單因為你升1lv就會有d點比你升技能,但係升得高lv好難升落去,升得慢技能點數自然少但係如果你要勁就要多d升技能ga點數所以一定要變番1lv咁樣易升左d能點數自然會多
好似擺連腿(屈技招黎,攻擊力勁又係範圍技可以一次打死好多隻怪),
精通格鬥(最幾本一定要升,升左d血同攻擊力都會勁)
重擊(勁ge話可以招1ko怪,)
暴擊(e個技能升得高,發動機率會提高,到時打隻多血怪打2 3下就一1下暴擊,打死隻怪會快好多)
e4招只係機本一定要升到最高,但係就咁升e4招都用左唔少能點,可能最少要累積等級200lv先有
所以買角色卡重生變番1lv升到30lv重生一次,1lv升30lv好易,重生6至7次就200lv到時d技能最少有1招會升到最高,或者4招技都9級以上.
重生左1次後要4個星期後先可以重生一次,
但幾本上你一開始1lv好快到25lv重生一次再升25lv d技以經升到咁上下,再重生一次到時可能唔雖要25lv就重生,
因為你d技都以組幾勁所以打高lv怪升到40lv再重生,下一次重生又可以再高lv d先重生,到下一次就可以50lv重生一次,到時你d技就會好勁跟住去打d高級地下城收集個d技能書頁收集齊又可以有招勁招用,到時e招又要升到最高,第2招又要升,到時非重生不可
所以係咁買點,係咁重生,就會勁,所以買點一定贏

最重要係唔識玩可以去 奇幻世界 度睇資料
回復 支持 反對

免費重生(1s

防禦1也很重要啊!
=卡卡西= 發表於 3-8-2009 12:15

卡卡西兄,免費重生,要20歲先可以重生囉唔該,14幾歲就30lv啦,等到20歲要6個星期,如果你14歲重生e咁多個星期夠你又你升30lv,累積級咁就60,本來1年就可以變高手
如果好似你咁等免費重生想勁就要多1至2年
回復 支持 反對

首先  免費重生基本上都選17歲
您是蘿莉控重10歲也沒差
另外我還沒測試  星期6  12時前重生  等到12時會否長歲
還有  您是不是搞錯了什麼
我們一直在說的是瑪奇是否一隻技術遊戲
而不是如何重生變強
沒錯重生可以變 ...
[H]真.天龍神 發表於 6-8-2009 03:15
免費重生基本上都選17歲
您是蘿莉控重10歲也沒差
另外我還沒測試  星期6  12時前重生  等到12時會否長歲

e堆字我唔知你打你做咩,你e句您是蘿莉控重10歲也沒差,無神神話我蘿莉控(對於青春期少女抱持著性幻想)我真係好無奈囉-,-
其實我都只係用11歲最做起點,你就咁樣話我,真係大受打擊

暴擊的發動率跟暴擊e度係我個陣唔知咩事打錯野,sorry

我話「基本要升到最高的技能」那四個裡你現在才只升了風車跟暴擊
精格跟重擊我好像都D跟F
不過你還是solo巴高solo很爽就是

你咁講係米等如你係咁用重擊同風車e2招打巴高先,我唔知你會唔會有招火球同船,魔法技能個d又唔知你升成點,你套裝同武器多數都係勁不過我唔理e d,比你真係自己一個用等級1風車f重擊,
我次次跟高手去高等地下城我就係度吸經,我企係一邊等有人死就救人,見佢地等d怪一出佢地米用風車踢死晒,我唔覺好有技術wo,只係佢地招風車等級1咁解,唔見佢地用冰反火反,n+1接風車都見唔到
關見都你招風車
回復 支持 反對

我要求說明蘿莉不是(ry
三句的意思您真的看不明白嗎  很簡單就是叫您重生17歲

我有的技能大約沒有船  您指什麼船?
我應該只有旋風箭
順帶一題我魔法基本全F  除了精魔A跟火焰7外
再順帶一題我穿精雙1
其實我說我 ...
[H]真.天龍神 發表於 6-8-2009 16:34

個船字打多左,見到你咁問我,我都想問下你,你句個蘿莉不是(ry個(ry又點解,我係真心問,因為我真係唔明
你以上講的技能,當然可以打高級地下城啦,
我記得用弓箭都有技術,用左反擊打人後加魔法又係技術,咁講落去有好多game都要技術,但係我覺得只要你d技能勁用到e d技機會會少好多
所以技能勁或有強勁的技能都可以唔洗用咩技術,所以一好似我咁講真係冇一隻game係唔洗技術
回復 支持 反對

未升風車 技術 佔7成

升完風車 得番兩成

學埋無斬   技術得番1成都冇
天天也欠打 發表於 10-9-2009 02:53

非常同意
回復 支持 反對

我見過有人打一隻怪900幾攻,不過係打提村個d低lv怪
回復 支持 反對