標題: 【天龍趣味談】玩轉天龍-技能篇 [打印本頁]

作者: 囧大俠    時間:
標題: 【天龍趣味談】玩轉天龍-技能篇

想好才看,後果自負......
大俠:睇完唔好噴我,純屬惡搞:lol:
另外,希望各位會員睇完可以回覆表達意見,唔好睇完就閃^^

ps:建議將畫質調教去1080p效果更好

http://www.youtube.com/watch?v=SkZJhf1Mz8U
[youtube]SkZJhf1Mz8U[/youtube]
作者: 心隨風去    時間:

1234567 多勞多得 1234567 星期一至星期七

唔洗講 星宿果個肯定你自己錄自己噶啦
作者: ∼香B∼    時間:
如果技能真係轉左咁既音效就正...;P;P
都喺取消回覆觀看算,希望各位會員睇完可以回覆表達意見,不要睇完就閃thx~
1234567 多勞多得 1234567 星期一至星期七

唔洗講 星宿果個肯定你自己錄自己噶啦 ...
心隨風去 發表於 16-3-2013 18:51

星宿喺揾一個叫“亂”的人錄的,佢一氣呵成,使我十分震撼,跪下拜了
作者: 也碌都有    時間:
:lol: 星宿派 真是笑到晴天霹雳
星宿派 真是笑到晴天霹雳
也碌都有 發表於 16-3-2013 19:10

星宿玩“毒”啊嘛:loveliness:
作者: 莫菁兒    時間:
天龍派個聲效算正常
作者: 心隨風去    時間:
回復 5# 囧大俠

亂你妹明明是小囧子排的
作者: 刺客先生    時間:
星宿那個害我笑了很久;P
100分的音效:)
作者: 14588563    時間:
幾時變左玩mario...
作者: youisericwa    時間:
你令到我中意左星宿:lol:
作者: vIrGo千    時間:
星宿是壓軸^^
作者: 知情意藝ˇ    時間:
星宿是壓軸^^
vIrGo千 發表於 18-3-2013 10:38

:lol: 喺

歡迎光臨 (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz!