樂古Nakuz

標題: 蕾二轉頻幕 [打印本頁]

作者: xcdf50104    時間: 28-4-2011 15:36
標題: 蕾二轉頻幕

載入頻幕

改版
視頻
[youtube]buKtygy751U[/youtube]

遊戲視頻
[youtube]1XNAr4a-lYI[/youtube]
*石像鬼 以及 梅莉(小狗) 是可以同時召喚的

新增人物待機時的翅膀

巴斯坦外觀以及梅莉的兩種樣貌(一般狀態、技能狀態)

截圖
伺服器、練習模式

技能介面

遊戲截圖

影片註解要等晚上放學才會編輯…上回傑洛二轉整個擺爛 , 不好意思 (爆

*此回文章圖片皆無水印 , 歡迎收藏引用轉帖 , 轉貼無附上原址地的人請自重 , 感謝.
 (原址文章為巴哈姆特發表、樂古發表)
*本文以及影片內名詞皆為暫譯 , 正確名稱就台灣版本更新為準.
作者: hj1op2    時間: 28-4-2011 16:17
唔知狗可唔可以同飛龍一齊出呢-.-
作者: 一碌木    時間: 28-4-2011 16:17
張圖都幾靚下^_^
作者: taxitaxi7    時間: 28-4-2011 16:25

佢最後果招大技真係好有霸氣@_@
我之前睇果d介紹片仲以為係自製特效,原來真係咁型棍
如果其他角色可以做到呢招咁就正a_a
同埋招技見到係會自動吸人地埋去個魔球到,打怪就唔洗行都打到啦a_a
作者: 紫靈乂    時間: 28-4-2011 16:30
全場技啵-_-"
作者: xcdf50104    時間: 28-4-2011 16:31
回復 2# hj1op2

可以同時召喚!
作者: 翼風星痕    時間: 28-4-2011 16:39
招大技唔好再型D........orz
作者: boby125    時間: 28-4-2011 17:06
好似好易避到咁- -出咁耐
作者: 仔仔._.    時間: 28-4-2011 17:12
全場大技=.=
作者: EC膠    時間: 28-4-2011 17:18
就咁睇黎.....左邊都學得過,不過各有好有懷
左修學狗可能都用左十幾點,但狗同龍可以一齊用,對vs同清怪都有一定幫助
不過狗要比指命,唔同龍咁自動攻擊
腳踏都應該唔錯
右修除左引力壓縮外,就真係冇乜亮點囉
招鏡出幾下就冇,vs向太大...學佢? 唔想囉,我寧願學番1轉招x算~
招波對我黎講.....考慮下先....
引力壓縮我諗都唔會全場得去邊(地圖大),玩地圖應該可以一次性吸收部份再爆(好似魔3技咁,全場極都有限(地圖大), 不過真係好型,未見過D技係型到咁

普通攻擊實用性唔大,都係VS向多...我唔會學

*背景音樂係邊首歌?  好好聽
作者: boby125    時間: 28-4-2011 17:20
可唔可以講下韓國對戰情況
例如:多不多人禁蕾
作者: hj1op2    時間: 28-4-2011 17:34
就咁睇黎.....左邊都學得過,不過各有好有懷
左修學狗可能都用左十幾點,但狗同龍可以一齊用,對vs同清怪都有 ...
EC膠 發表於 28-4-2011 17:18

魔法少女まどか☆マギカOP
非一般的神作
[youtube]21zeGqn-bYQ[/youtube]
作者: EC膠    時間: 28-4-2011 17:44
魔法少女まどか☆マギカOP
非一般的神作
hj1op2 發表於 28-4-2011 17:34

原來係魔法少女小圓既op.....(汗 睇晒成套都唔知添

唔該晒
作者: LCH147852    時間: 28-4-2011 19:23
招吸有冇禁誇張啊==連塊地D石都升起埋
作者: taxitaxi7    時間: 28-4-2011 19:31
激嬲女人真係非同小可...果招大技簡直想吃左人咁
作者: LCH147852    時間: 28-4-2011 19:47
taxitaxi7 發表於 28-4-2011 19:31

所以狄奧下半世真慘
作者: x106    時間: 28-4-2011 19:52
taxitaxi7 發表於 28-4-2011 19:31

用黑色空間同佢鬥吸
作者: taxitaxi7    時間: 28-4-2011 20:00
用黑色空間同佢鬥吸
x106 發表於 28-4-2011 19:52

一定唔夠吸=口=...  
蕾果招大技贏面大D, 時間長~全場技~自動吸對手去魔球阿._.
初初以為狄奧真係好勁...衣家比一個女人壓返
但係如果3個AP角聯手,真係一場幾精彩既對戰
作者: 一碌木    時間: 28-4-2011 20:11
可惜zero出場港幾句野就走冇咩氣勢咁-_-
蕾當狄奧係傻小子...
作者: EC膠    時間: 28-4-2011 20:15
一定唔夠吸=口=...  
蕾果招大技贏面大D, 時間長~全場技~自動吸對手去魔球阿._.
初初以為狄奧真係好勁... ...
taxitaxi7 發表於 28-4-2011 20:00

要過呢個大技都唔係好難啫,反正唔係一用即吸
蕾呢招大技一出既時候,自己下面會有顯示,只要記住顯示次數之後出技,咁就可以過大技

*岩岩數完,合共5下,第3下出技就過到
作者: ~天宮紫月~    時間: 28-4-2011 20:17
本身都冇諗住用金任解ley-.- 而家睇黎要改一改變主意 見佢d技(樣?) 幾令
作者: taxitaxi7    時間: 28-4-2011 20:32
要過呢個大技都唔係好難啫,反正唔係一用即吸
蕾呢招大技一出既時候,自己下面會有顯示,只要記住顯示次數之 ...
EC膠 發表於 28-4-2011 20:15

冇AP角之前真係唔洗點出技就可以靠自己避開...但係AP角一出真係成日屈住技多...真係慢慢變左要靠技先可以避開就慘囉,冇MP果陣點算
作者: akatsuki0000    時間: 28-4-2011 20:46
mp角多數都係全程普攻,打王先出技
ap角見人打任都係不停出技....
ap角變做打怪先加氣唔知會點呢= =
---------------------------
回正題:
2轉解硬,照舊右修,主修被動技
作者: §CR乂狂人§    時間: 28-4-2011 21:10
打vs山場隻狗會唔會行行下落洞=.=
作者: EC膠    時間: 28-4-2011 21:12
冇AP角之前真係唔洗點出技就可以靠自己避開...但係AP角一出真係成日屈住技多...真係慢慢變左要靠技先可以 ...
taxitaxi7 發表於 28-4-2011 20:32

就係因為咁先比人禁AP角嘛
打任,AP角可能係好幫手
VS,AP角可能你討厭既對手

所以呢....唉,自己攞黎衰
作者: 柚木共睹    時間: 29-4-2011 00:48
召喚系!
作者: 牙月    時間: 29-4-2011 13:26
秒殺系...
作者: 火龍果仔仔    時間: 29-4-2011 17:07
she is a awesome role...
作者: hok5    時間: 29-4-2011 19:04

洛2都未出就出蕾2@@新的嗎,好爽的說,出蕾先,咪咪愈來愈大了,小黑狗射尿

d人真淆ap,對戰mp一樣回得多,只係被動技唔夠,加多d共通技就冇問題
作者: taxitaxi7    時間: 29-4-2011 19:10
洛2都未出就出蕾2@@新的嗎,好爽的說,出蕾先,咪咪愈來愈大了
hok5 發表於 29-4-2011 19:04

= =我覺得一轉果陣係裝假狗...  你望下二轉細左好多
作者: hok5    時間: 29-4-2011 19:22
= =我覺得一轉果陣係裝假狗...  你望下二轉細左好多
taxitaxi7 發表於 29-4-2011 19:10

咁咪好囉,以前3主角又成熟左,2次元都識長大,愛咪又好大,眼睛娘都普通,到魔女更盪漾

狄,吸怪前沖都勁,一個ac修一邊,爆同回魔好勁,洛打人冇血又冇事,要fa再企定先死,吸一吸血就番生

第日2轉左盾更強,我都中意用盾多過不停爆技,蕾d招識跟蹤人,2轉重型比狄更強,我修召喚本身d怪麻麻

之後可以召2隻,好玩過伊芺,瑪琳唔好玩啦,快d出4轉/變ap好過

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2