樂古Nakuz

標題: 11/1更新後:英雄商城所販售的部分物品將比照韓國調漲價格 [打印本頁]

作者: lukman123    時間: 3-1-2011 18:27
標題: 11/1更新後:英雄商城所販售的部分物品將比照韓國調漲價格

道具名稱                               1/11(二) 以後價格                                      現在價格
傳說中的靈魂耳環                             60                                           40
麗奧菲菈卡片                                   30                                           20
靈魂核心卡片                                   30                                           20
100% HP 恢復要水                           2                                             1
英雄藥水                                         3                                             2
艾拉寶珠                                         3                                             1
傑尼亞寶珠                                      3                                             1
白銀大地寶珠                                   3                                             1
鑲嵌珠寶                                         3                                             2
造型卷                                           15                                           10

怎麼.原價不是2個英雄幣嗎?
(15場夢魔才能換一個造形卷,有誰會換啊!?)
另外贈上官方的勤告:請玩家們即早購買所需要的物品
^----真溫馨啊~
p.s.唔計今日仲有7日,各位加油做埋最後沖刺啦~(腹黑笑
作者: hj1op2    時間: 3-1-2011 18:28
耳環神早買了-0-好彩
仲有100個金幣..留黎買2nd hero對耳環
作者: 紫靈乂    時間: 3-1-2011 19:05
卡片a_a
作者: kaib4711    時間: 3-1-2011 19:20
死啦..
早知唔買個5件時裝住..
得番7個金...
點算-.-
作者: b_937    時間: 3-1-2011 19:27
我仲係到煩要卡片好定earrings好- -(now有42個金幣)
作者: 小雪冰    時間: 3-1-2011 19:55
黑橙d錢睇黎唔夠洗
作者: lukman123    時間: 3-1-2011 20:35
回復 6# 小雪冰
何以見得?
呢d野全部免費(指緊唔洗真實錢)
而且又冇用gash賣既方式

況且,呢d都係跟返韓版
咁都有罪?
作者: 小雪冰    時間: 3-1-2011 20:42
回復  小雪冰
何以見得?
呢d野全部免費(指緊唔洗真實錢)
而且又冇用gash賣既方式

況且,呢d都係跟返韓版
...
lukman123 發表於 3-1-2011 08:35 PM

well
雖然d野係用英雄幣買,看起上來是free of charge
但係之後貴左的話就要打多好多次先買到
咁宜家d人如果唔係次次打嬴就更加要打多d
於是就要追求更強的裝
即點裝/魔珠裝
到頭來有賺的仍是黑橙
更何況,你何而見得的言下之意係話跟korea加價是有罪的?
作者: 皿皿    時間: 3-1-2011 20:50
well
雖然d野係用英雄幣買,看起上來是free of charge
咁宜家d人如 ...
小雪冰 發表於 3-1-2011 20:42

新既英雄地圖出左果陣可以打多2次
1日賺到4個幣,,咁仲快可以買到耳環tim la
作者: 小雪冰    時間: 3-1-2011 20:58
新既英雄地圖出左果陣可以打多2次
1日賺到4個幣,,咁仲快可以買到耳環tim la ...
皿皿 發表於 3-1-2011 08:50 PM

唔係個個都咁勁打到ga ma係咪先
作者: taxitaxi7    時間: 3-1-2011 21:09
我真係想問兩個英雄殿既耳環到低可唔可以同時共用?
佢兩個耳環位 咁可唔可以放哂兩個英雄殿既耳環
如果我今次買左個夢魔既耳環  咁遲d出新英雄殿  都唔知買唔買好=口=
作者: 恆-    時間: 3-1-2011 21:10
唔係個個都咁勁打到ga ma係咪先
小雪冰 發表於 3-1-2011 20:58

正如你上面所講

咁佢地係咪追求左更好既裝備

係咪? 係咪?

好啦,咁即係佢地夠揪啦?

之後一日4個

1.佢所做既投資所得到既回報會更快

2.有賺定義唔知你點睇。

只要每日持續有打,佢始終得到回報會比較多,除非拆Q左個神殿或者又加難啦

裝備既錢付出只係一次,但之後就可以一直有回報。

PS:何況大部人用O掛,根本付出(除時間外)都冇就可以有回報。
作者: 小雪冰    時間: 3-1-2011 21:16
正如你上面所講

咁佢地係咪追求左更好既裝備

係咪? 係咪?

好啦,咁即係佢地夠揪啦?

之後一日4個

1.佢 ...
恆- 發表於 3-1-2011 09:10 PM

用掛就冇得講la
但裝你都可以換ga ma
so唔一定淨係比1次錢
不過回報就會有ge
加難我覺得有機會,夢魔都加難左la
作者: 恆-    時間: 3-1-2011 21:17
用掛就冇得講la
so唔一定淨係比1次錢
不過回報就會有ge
加難我覺得有機會,夢魔都加 ...
小雪冰 發表於 3-1-2011 21:16
????????
作者: 小雪冰    時間: 3-1-2011 21:19
????????
恆- 發表於 3-1-2011 09:17 PM

淨係打問號好難理解到你想講咩
作者: 恆-    時間: 3-1-2011 21:19
用掛就冇得講la
so唔一定淨係比1次錢
不過回報就會有ge
加難我覺得有機會,夢魔都加 ...
小雪冰 發表於 3-1-2011 21:16
????????????
作者: lukman123    時間: 3-1-2011 21:45
well
咁宜家d人如 ...

>更強的裝
打夢魔換到又有能力既野得三樣
耳環,王卡,珠卡
三樣野都唔可以用gash代替到,
仍唔會俾魔珠/點裝取代(都冇果個部位,點取?)
咁即便英雄幣難拎左,同魔珠又有咩關係?
加上英雄幣係易拎左,版主已經解釋左

順帶一提樓主真係好鍾意同人對立.
作者: 紫靈乂    時間: 3-1-2011 21:56
卡先係有能力既野
作者: lukman123    時間: 3-1-2011 22:10
回復 18# 紫靈乂
耳環有能力
防護罩
同埋乜本身唔係加能力嫁咩(冇記錯d能力好似d成就)
作者: 紫靈乂    時間: 3-1-2011 22:49
回復 19# lukman123

佢唔係經常出=]
作者: lukman123    時間: 3-1-2011 23:21
回復 20# 紫靈乂
本身耳環唔係有加能力嫁咩?
加上小出唔代表唔係能力
作者: 紫靈乂    時間: 3-1-2011 23:26
回復 21# lukman123

加小小經=]
作者: ☆水瓶座﹏    時間: 4-1-2011 00:45
well
咁宜家d人如 ...

=)  點裝吾係黑橙出~價格係跟韓國郁~吾係黑橙郁

買吾買點裝係玩家決定~!!!

吾係乜都話人地想賺錢~宜家吾係佢自己個版郁~係跟原廠=)
作者: 小雪冰    時間: 4-1-2011 22:00
那為何要提高價格
因為太易打?
咁點解易打又要提高價格
另外,將korea代入黑橙啦咁
咁je係唔係黑橙想賺錢
係korea想賺錢
另外,易拎左係限定於邊個範圍ge玩家?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://eee.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2