fightdog_phylaw 發表於 16-5-2012 09:23:55

狂殺武人重新招人

軍團名稱:
狂殺武人

軍團長名稱:神手-phylaw-即係我
--------------------------------------------------------
聯絡方法-武林英雄搵月h
--------------------------------------------------------
收生準則:
1.叫我勁人
2.以我為王
3.串人
4.實力唔夠唔緊要(重點是多d踢人)
團規:
1.頂多d人
2.串人
本團活動:
9維武林英雄
其他事項(如沒,可不寫):
1.如發現/懷疑siu新手使用不當程式,請通知我--神手phylaw
2.本團只接受siu新手
3.另招siu新手

槍之魔 發表於 16-5-2012 09:27:23

嘻嘻...2分鐘之前開概post 入黎支持下:lol個團規好似幾正@@...又可以頂人,串人,踢人都得.無品野無所不為.唔錯唔錯@@

commander2620 發表於 16-5-2012 09:31:22

樓主重複主題
需要關閉一個:)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4148767&highlight=

我的樓下xD 發表於 16-5-2012 16:06:22

嘻嘻...2分鐘之前開概post 入黎支持下個團規好似幾正@@...又可以頂人,串人,踢人都得. ...
槍之魔 發表於 16-5-2012 09:27 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
呢個團系大約一年前成個樂古無人唔識佢;
正身比人封埋@@ 而家又出翻黎搞d硬膠野

Lemon雨 發表於 16-5-2012 17:29:42

傻佬;P

MatcHAgaiN:D 發表於 16-5-2012 23:15:28

成年前既你 同而家既你係一模一樣..

新手勿電 發表於 17-5-2012 00:10:39

軍團名稱:
狂殺武人

軍團長名稱:神手-phylaw-即係我
------------------------------------------------- ...
fightdog_phylaw 發表於 16-5-2012 09:23 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
今天 我終於見到了神手phylaw

siumolkz 發表於 14-8-2012 23:04:48

東方不敗
你好
狗養大名鳥

komarco 發表於 14-8-2012 23:18:46

神手phylaw重出江湖w0w

SoN一v一SouL 發表於 15-8-2012 19:53:14

東方不敗 我幾時比你睇中 我有jj嫁喎 無條件入 我仲未想斷情根,未去你可以揮慧劍斬情絲既忘我境界 所以你都係返d機會比其他人啦
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 狂殺武人重新招人